![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, ha kapok egy új számítógépet, én is keresem az esetben is. Én megyek, hogy egy Antec 900 eset, de nem biztos vagyok, hogy most megyek. Saját költségvetése az esetben valószínűleg kb 70 (kb, hogy mennyi az Antec is)
Ha meg kell tudnia, hogy milyen cuccot Én kapok a saját PC-i postán, csak nem hiszem, hogy szükséges volt. I am looking for Colling hatékonyság és néz. Köszönet mindenkinek, aki álláshely. My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nézze meg http://www.xoxide.com/lianli.html és eldönti, hogy van egy pillantást akar. Már épül az egyes és az egy olcsó, PC-60, nekem mindig olyan nagy érték és a minőség együttes. A tartozékok alre többnyire felcserélhetők.
| |||
| |||
| Nem rearly, mint a megjelenés minden ilyen: ( |
|
| |||
| |||
| De most úgy nézett a Lian Li honlapján, valamint a megjelenés, mint a PC-P60, és a PC-P80. Majd egy pillantást az árakra is, és most majd szerkeszteni ezt a hozzászólást, ha megtalálom az árak hamar, egyébként én újabb post. EDIT: Úgy néz ki, mint a PC-P60 kb £ 150, és a PC-P80 mintegy 230 £, így a PC-P80 határozottan túl sok, de én lehet, hogy streatch hogy a PC-P60, ha egy kis olcsóbb cucc, a többi a számítógépen. |
|
| |||
| |||
| Saját? hows perspex hang |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, tudtam gondolni, hogy a saját, jól tette egy saját magának? és milyen anyagot érdemes használni, ha én magam? Nem vagyok biztos benne, hogy perspex, lehet, hogy alumínium, de én nem hiszem, hogy lehetne egy olyan formája és appreance szeretnék. |
|
| |||
| |||
| jól bevenni egy hét hónapos, hogy egyes rajzok és vázlatok megtöm gondolkodni témákat, ha tetszik, im megy, hogy egy ügy perspex de tudom, hogy barátok, akik tenni esetekben van, mint a PC mikrohullámú sütő, TV-, hal-tartály, régi rádiók, a ötletek a net csak most a saját imaganation. |
|
| |||
| |||
| Én már egy kicsit gondolkodni, hogy a saját esetében, és azt hiszem, hogy decied ez csak a módja annak, hogy hosszú és nehéz lenne, és nem lenne, hogy sokkal olcsóbb, mint a felvásárlás esetén. Szóval vissza a surgestions milyen esetben azt megvásárolni. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Látom, új Lian Li PC-7 at £ 70 inc ÁFA és a PC-P60 at £ 90 inc ÁFA, csak egy gyors megjelenését. Dave, én lehet elküldeni a linkeket UK egyéni számítógép részei üzletek nyilvános szálai? |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, nem lehet őket elküldeni, mert ha Ön nem regisztrált, csak jön ki egy üzenetet, hogy "regisztráció lásd kapcsolat", vagy valami ilyesmi. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 2 tápegység egy esetben? | pete21 | Cases & Power Supplies | 11 | 4. augusztus 2008 10:14 |
| Új ügy | Cew27 | Cases & Power Supplies | 5 | 27. április 2008 14:27 |
| Legjobb esetben!?!? | gaza14 | Cases & Power Supplies | 12 | 5. április 2008 09:24 |
| The Best Case for Me | Raver | Cases & Power Supplies | 5 | 6. december 2007 02:24 |
| Keresek egy eset | Vlad | Cases & Power Supplies | 9 | 4. december 2007 08:22 |
| Téma eszközök | |
| |