![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, כאשר אני מקבל את המחשב החדש, אני גם מחפש את התיק על זה. הייתי הולך על ANTEC 900 מקרה, אבל אני בטוח בו לצאת עכשיו. התקציב שלי במקרה הוא כנראה בסביבות £ 70 (כמה הוא של ANTEC)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תסתכל למטה http://www.xoxide.com/lianli.html ולהחליט האם יש לראות שאתה אוהב. ביצעתי מובנים חלק מהם ואת אחד זול, PC-60, תמיד פגע בי נהדר ערך ואיכות משולב. על אביזרים alre בעיקר להחלפה.
| |||
| |||
| אני לא אוהב את המראה rearly כל אלה: ( |
|
| |||
| |||
| אבל יש לי עכשיו הסתכל על Lian Li אתר אינטרנט, וכן אוהב את המראה של ה-PC-P60, ו-PC-P80. אני צריך לראות את המחירים של אותם עכשיו, ויהיה ערוך זה לכתוב אם אני מוצא את המחירים די מהר, אחרת אני יעשה עוד לכתוב. ערוך: זה נראה כמו ה-PC-P60 הוא בערך 150 £, ו-PC-P80 הוא בערך 230 £, כך PC-P80 היא בהחלט יותר מדי, אך אני עלול להיות מסוגל streatch למחשב-P60, אם אני קצת זול יותר עבור שאר הדברים של המחשב. |
|
| |||
| |||
| הפוך משלך? hows פרספקס קול |
|
| |||
| |||
| אני מניח שאני יכול לחשוב על ביצוע שלי, יש לך גרם אחד בעצמך? ומה אני צריך להשתמש בחומר אם אני עושה את עצמו? אני לא בטוח לגבי פרספקס, יכול לבצע אלומיניום אחד, אבל אני לא חושב שאני יכול לעשות אחד צורה ו appreance הייתי רוצה. |
|
| |||
| |||
| גם לקחת שבוע חודש לעשות קצת sketches שרטוטים וכאלה חושב על נושאים אם אתה רוצה, IM הולך לבצע פרספקס המקרה אבל אני יודע מי החברים הפכו מקרים עבור מחשבים אישיים כמו שם microwaves, TV's, דגים טנקים, רדיו ישן, מ רעיונות של נטו רק צריך להשתמש imaganation שלך. |
|
| |||
| |||
| אני כבר היה קצת לחשוב על ביצוע במקרה שלי, ואני חושב שיש לי decied זה היה רק כדי לקחת את הדרך הארוכה, וכן יהיה קשה, וכן כי לא יהיה הרבה יותר זול מאשר לקנות מקרה. אז לראש surgestions בכל מקרה על מה אני צריך לקנות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני יכול לראות חדשות Lian Li PC-7 בשעה 70 £ Inc המע"מ ואת המחשב ב-P60 £ 90 Inc מע"מ, רק נראה שיש מהיר. דייב, אני מורשה לפרסם קישורים לתוך בריטניה Custom המחשב חנויות חלקים בציבור פתילים? |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאתה רשאי לכתוב אותם, כי אם לא רשום, זה פשוט בא עם הודעה אומר "רישום לראות קישורים" או משהו כזה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 2 PSU במקרה אחד? | pete21 | מקרים & ספקי כוח | 11 | 4th אוגוסט 2008 10:14 |
| מקרה חדש | Cew27 | מקרים & ספקי כוח | 5 | -27 לאפריל 2008 14:27 |
| במקרה הטוב ביותר!?!? | gaza14 | מקרים & ספקי כוח | 12 | ה -5 בחודש אפריל 2008 09:24 |
| מקרה הכי טוב בשבילי | Raver | מקרים & ספקי כוח | 5 | 6 דצמבר 2007 02:24 |
| מחפש תיק | Vlad | מקרים & ספקי כוח | 9 | 4th דצמבר 2007 08:22 |
| שרשרת כלים | |
| |