mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Ką atveju turėčiau gauti?

Reply

Temos įrankiai
Old 5 balandis 2008, 13:27
Donorų grupės

Default Ką atveju turėčiau gauti?

Na, kai aš gausiu naują kompiuterį, aš taip pat ieško jai bylą. Aš ketinate gauti Antec 900, bet esu tikras, kuri eiti dabar. Mano biudžetas atveju tikriausiai yra maždaug £ 70 (apie tai, kiek Antec yra)

Jeigu jums reikia žinoti, kokios medžiagos gaunu už savo PC aš rašyti, I just didn't think to reikėjo.

Aš ieškau Colling efektyvumą ir išvaizda.

Ačiū visiems, kurie etatai.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Balandis 6, 2008, 15:05
Donorų grupės

Prizrenas http://www.xoxide.com/lianli.html ir nuspręsti, ar ten yra atrodo jums patinka. Aš pastatyti kai kuriuos iš jų ir pigūs viena, PC-60, sukrėtė mane, kaip visada puiki vertė ir kokybė kartu. Aksesuarai alre dažniausiai keičiamos.

Jeigu nė vienas iš šių tiktų tada pasakyti kodėl ir mes galėtume geriau suprasti, ką jūs tikėtis.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Balandis 7, 2008, 09:12
Donorų grupės

I don't rearly kaip nors iš tų atrodyti: (
Old Balandis 7, 2008, 09:21
Donorų grupės

Bet aš dabar pažvelgė Lian Li svetainę, ir kaip su PC atrodyti-P60, ir PC-P80. Aš jau ne jų kainos dabar, ir bus redaguoti šį pranešimą, jei rasiu kainos pakankamai greitai, kitaip man bus kitą darbą.

EDIT: Atrodo, PC-P60 apie £ 150 ir PC-P80 apie £ 230, taigi PC-P80, tai tikrai per daug, tačiau aš taip galėtų streatch prie PC-P60, If I get some pigesni Stuff už kompiuterio poilsio.
Old Balandis 7, 2008, 09:29
Donorų grupės

Make your own? hows Perspex garsas
Old Balandis 7, 2008, 09:41
Donorų grupės

Manau, kad galėčiau galvoti apie tai mano paties, jūs padaryti vieną sau? ir kokios medžiagos turėčiau naudoti, kai aš darau savo? I'm not sure about Perspex, galbūt padaryti aliuminio vienas, bet aš manau, kad galėčiau padaryti vieną formą ir appreance norėčiau.
Old Balandis 7, 2008, 09:47
Donorų grupės

pat imtis savaitę mėnesį kai kurie eskizai, piešiniai ir kita galvoti temas, jei norite, IM GOING padaryti Perspex atveju, bet aš žinau, draugų, kurie padarė atvejais yra vnt, kaip mikrobangos, televizoriai, akvariumai, senų radijo, iš idėjos neto tik turiu naudoti savo imaganation.
Old Balandis 7, 2008, 10:37
Donorų grupės

Turėjau šiek tiek galvoti apie tai mano paties atveju, manau, kad decied ji tiesiog priimti taip, kad ilgai, ir bus sunku, ir tai negali būti, kad daug pigiau nei pirkti atveju. Taigi Atgal į surgestions bet kokiu atveju norėčiau nusipirkti.
Old Balandis 7, 2008, 11:28
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
EDIT: Atrodo, PC-P60 apie £ 150 ir PC-P80 apie £ 230, taigi PC-P80, tai tikrai per daug, tačiau aš taip galėtų streatch prie PC-P60, If I get some pigesni Stuff už kompiuterio poilsio.

Matau naują Lian Li PC-7 at £ 70 inc ir PC-P60 at £ 90 inc, tiesiog atsižvelgdamas greitai ieškoti. Dave, man neleidžiama rašyti nuorodas į JK Custom kompiuterio dalių parduotuvės viešųjų temas?
Old Balandis 7, 2008, 12:21
Donorų grupės

Manau, kad jums būtų leista juos paskelbti, nes jei jūsų nėra įregistruotas, tai tiesiog ateina prie žinutė užrašu "Registruokitės norėdami pamatyti ryšiai" ar kažkas panašaus.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.