![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, kai aš gausiu naują kompiuterį, aš taip pat ieško jai bylą. Aš ketinate gauti Antec 900, bet esu tikras, kuri eiti dabar. Mano biudžetas atveju tikriausiai yra maždaug £ 70 (apie tai, kiek Antec yra)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prizrenas http://www.xoxide.com/lianli.html ir nuspręsti, ar ten yra atrodo jums patinka. Aš pastatyti kai kuriuos iš jų ir pigūs viena, PC-60, sukrėtė mane, kaip visada puiki vertė ir kokybė kartu. Aksesuarai alre dažniausiai keičiamos.
| |||
| |||
| I don't rearly kaip nors iš tų atrodyti: ( |
|
| |||
| |||
| Bet aš dabar pažvelgė Lian Li svetainę, ir kaip su PC atrodyti-P60, ir PC-P80. Aš jau ne jų kainos dabar, ir bus redaguoti šį pranešimą, jei rasiu kainos pakankamai greitai, kitaip man bus kitą darbą. EDIT: Atrodo, PC-P60 apie £ 150 ir PC-P80 apie £ 230, taigi PC-P80, tai tikrai per daug, tačiau aš taip galėtų streatch prie PC-P60, If I get some pigesni Stuff už kompiuterio poilsio. |
|
| |||
| |||
| Make your own? hows Perspex garsas |
|
| |||
| |||
| Manau, kad galėčiau galvoti apie tai mano paties, jūs padaryti vieną sau? ir kokios medžiagos turėčiau naudoti, kai aš darau savo? I'm not sure about Perspex, galbūt padaryti aliuminio vienas, bet aš manau, kad galėčiau padaryti vieną formą ir appreance norėčiau. |
|
| |||
| |||
| pat imtis savaitę mėnesį kai kurie eskizai, piešiniai ir kita galvoti temas, jei norite, IM GOING padaryti Perspex atveju, bet aš žinau, draugų, kurie padarė atvejais yra vnt, kaip mikrobangos, televizoriai, akvariumai, senų radijo, iš idėjos neto tik turiu naudoti savo imaganation. |
|
| |||
| |||
| Turėjau šiek tiek galvoti apie tai mano paties atveju, manau, kad decied ji tiesiog priimti taip, kad ilgai, ir bus sunku, ir tai negali būti, kad daug pigiau nei pirkti atveju. Taigi Atgal į surgestions bet kokiu atveju norėčiau nusipirkti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Matau naują Lian Li PC-7 at £ 70 inc ir PC-P60 at £ 90 inc, tiesiog atsižvelgdamas greitai ieškoti. Dave, man neleidžiama rašyti nuorodas į JK Custom kompiuterio dalių parduotuvės viešųjų temas? |
|
| |||
| |||
| Manau, kad jums būtų leista juos paskelbti, nes jei jūsų nėra įregistruotas, tai tiesiog ateina prie žinutė užrašu "Registruokitės norėdami pamatyti ryšiai" ar kažkas panašaus. |