rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Cases & Power Supplies

Register

Co przypadku należy uzyskać?

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 kwietnia 2008, 13:27
Grupa dawcy

Default Co przypadku należy uzyskać?

Cóż, kiedy mój nowy komputer, jestem również poszukuje przypadku to. I zamierza uzyskać Antec 900 sprawy, ale jestem pewien, które do teraz. mój budżet przypadku jest prawdopodobnie około £ 70 (o ile jest Antec)

Jeśli chcesz wiedzieć, co stuff I'm getting dla mojego komputera i będzie listownie, i po prostu nie myśli, że to było potrzebne.

Ja Szukam Colling wydajności i wygląda.

Dzięki kto stanowisk.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 6. kwietnia 2008, 15:05
Grupa dawcy

Spójrz w dół http://www.xoxide.com/lianli.html i decyduje, czy istnieje spojrzenie lubisz. I've zbudowany w niektórych z nich i tanie jeden, PC-60, zawsze uderza mnie, jak wielką wartość i jakość łączone. Akcesoria alre głównie zamienne.

Jeżeli żadna z tych garnitur następnie powiedzieć dlaczego i możemy lepiej idea what you're hoping for.

My System: Tim

Procesor (y):
Athlon 64 3500 +
Płyta główna:
ASUS A8N-VM CSM
Pamięć RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 6600 512MB
Karta dźwiękowa:
Cherry RS 6000 m klawiatury
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s utrzymania
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (y):
SXGA płaskoekranowe
Operating System (-y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxboksa)
Old 7 kwietnia 2008, 09:12
Grupa dawcy

I nie rearly jak wyglądają żadnej z tych: (
Old 7 kwietnia 2008, 09:21
Grupa dawcy

Ale ja już się na stronie internetowej Lian Li, jak i wyglądu PC-P60, a PC-P80. I będą musieli spojrzeć na ceny ich teraz, a będzie edytować tego postu jeśli znajdę cen na tyle wcześnie, inaczej Uczynię inne stanowisko.

EDIT: Wygląda na to, że PC-P60 jest około £ 150, a PC-P80 jest około £ 230, a więc PC-P80 jest zdecydowanie zbyt wiele, jednak będą mogły streatch do PC-P60, Jeśli trochę tańsze rzeczy dla reszty komputera.
Old 7 kwietnia 2008, 09:29
Grupa dawcy

Make your own? hows Perspex dźwięku
Old 7 kwietnia 2008, 09:41
Grupa dawcy

I suppose I could think temat tworzenia własnego, ty sam jeden? i materiałów, jakie należy stosować, jeśli wprowadzę własne? Nie wiem, o Perspex mogłaby wnieść aluminium jeden, ale nie uważam, może sprawić, że jeden na kształt i appreance Chciałbym.
Old 7 kwietnia 2008, 09:47
Grupa dawcy

oraz podjąć tydzień miesiąca do niektórych rysunków i szkiców stuff myśleć tematów, jeśli chcesz, im się dokonać Perspex przypadku, ale wiem, znajomych, którzy dokonali przypadkach tam sztuk jak mikrofale, TV, zbiorniki rybne, stare radia, z pomysłów netto prostu użyć imaganation.
Old 7 kwietnia 2008, 10:37
Grupa dawcy

I've had a little myśleć na temat tworzenia własnej sprawy i myślę, że mam decied to po prostu sposób, aby wziąć długi i byłoby trudne, i że nie będzie o wiele tańszy niż kupno sprawy. Więc powrót do każdego przypadku surgestions co powinienem kupić.
Old 7 kwietnia 2008, 11:28
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by thingie2 View Post
EDIT: Wygląda na to, że PC-P60 jest około £ 150, a PC-P80 jest około £ 230, a więc PC-P80 jest zdecydowanie zbyt wiele, jednak będą mogły streatch do PC-P60, Jeśli trochę tańsze rzeczy dla reszty komputera.

Widzę nowy Lian Li PC-7 na £ 70 inc i PC-P60 w £ 90 inc, tylko o szybki rzut oka. Dave, mam możliwość po linki do Wielkiej Brytanii niestandardowe części komputerowe sklepy w publicznych wątki?
Old 7 kwietnia 2008, 12:21
Grupa dawcy

Myślę, że dopuszcza się po nich, ponieważ jeśli nie są zarejestrowane, to tylko wyjdzie z komunikat "zarejestruj się, aby zobaczyć linki" czy coś takiego.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.