![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż, kiedy mój nowy komputer, jestem również poszukuje przypadku to. I zamierza uzyskać Antec 900 sprawy, ale jestem pewien, które do teraz. mój budżet przypadku jest prawdopodobnie około £ 70 (o ile jest Antec)
Jeśli chcesz wiedzieć, co stuff I'm getting dla mojego komputera i będzie listownie, i po prostu nie myśli, że to było potrzebne. Ja Szukam Colling wydajności i wygląda. Dzięki kto stanowisk. My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spójrz w dół http://www.xoxide.com/lianli.html i decyduje, czy istnieje spojrzenie lubisz. I've zbudowany w niektórych z nich i tanie jeden, PC-60, zawsze uderza mnie, jak wielką wartość i jakość łączone. Akcesoria alre głównie zamienne.
| |||
| |||
| I nie rearly jak wyglądają żadnej z tych: ( |
|
| |||
| |||
| Ale ja już się na stronie internetowej Lian Li, jak i wyglądu PC-P60, a PC-P80. I będą musieli spojrzeć na ceny ich teraz, a będzie edytować tego postu jeśli znajdę cen na tyle wcześnie, inaczej Uczynię inne stanowisko. EDIT: Wygląda na to, że PC-P60 jest około £ 150, a PC-P80 jest około £ 230, a więc PC-P80 jest zdecydowanie zbyt wiele, jednak będą mogły streatch do PC-P60, Jeśli trochę tańsze rzeczy dla reszty komputera. |
|
| |||
| |||
| Make your own? hows Perspex dźwięku |
|
| |||
| |||
| I suppose I could think temat tworzenia własnego, ty sam jeden? i materiałów, jakie należy stosować, jeśli wprowadzę własne? Nie wiem, o Perspex mogłaby wnieść aluminium jeden, ale nie uważam, może sprawić, że jeden na kształt i appreance Chciałbym. |
|
| |||
| |||
| oraz podjąć tydzień miesiąca do niektórych rysunków i szkiców stuff myśleć tematów, jeśli chcesz, im się dokonać Perspex przypadku, ale wiem, znajomych, którzy dokonali przypadkach tam sztuk jak mikrofale, TV, zbiorniki rybne, stare radia, z pomysłów netto prostu użyć imaganation. |
|
| |||
| |||
| I've had a little myśleć na temat tworzenia własnej sprawy i myślę, że mam decied to po prostu sposób, aby wziąć długi i byłoby trudne, i że nie będzie o wiele tańszy niż kupno sprawy. Więc powrót do każdego przypadku surgestions co powinienem kupić. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Widzę nowy Lian Li PC-7 na £ 70 inc i PC-P60 w £ 90 inc, tylko o szybki rzut oka. Dave, mam możliwość po linki do Wielkiej Brytanii niestandardowe części komputerowe sklepy w publicznych wątki? |
|
| |||
| |||
| Myślę, że dopuszcza się po nich, ponieważ jeśli nie są zarejestrowane, to tylko wyjdzie z komunikat "zarejestruj się, aby zobaczyć linki" czy coś takiego. |