mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Ce caz ar trebui să mă?

Reply

Thread Tools
Old 5 aprilie 2008, 13:27
Grupul de donator

Default Ce caz ar trebui să mă?

Ei bine, atunci când am să-mi iau calculator nou, de asemenea, sunt în căutarea unui caz pentru el. Am fost mergi la a lua un caz Antec 900, dar sunt sigur, care să meargă de acum. bugetul meu de caz este, probabil, în jur de £ 70 (despre cât de mult este de antec)

Dacă aveţi nevoie să ştie ce chestii Sunt Noţiuni de bază pentru PC-ul meu, voi posta, eu doar nu cred că a fost necesar.

Caut Colling eficienţa şi arată.

Multumesc tuturor celor care de posturi.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 6 aprilie 2008, 15:05
Grupul de donator

Uită-te în jos http://www.xoxide.com/lianli.html şi să decidă dacă există o uita sa-ti placa. Am construit în unele dintre ele, precum şi o ieftine, PC-60, întotdeauna mi-a lovit ca o mare valoare şi de calitate combinate. De cele mai multe alre accesorii interschimbabile.

Dacă nici unul dintre cele costum apoi spune de ce şi putem obţine o mai bună idee de ceea ce sunteţi în speranţa pentru.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 7 aprilie 2008, 09:12
Grupul de donator

Nu-mi place aspectul rearly de oricare dintre cele: (
Old 7 aprilie 2008, 09:21
Grupul de donator

Dar acum am uitat la Lian Li site-ul, ca şi aspectul de pe PC-P60, şi PC-P80. O să am o privire la preţurile de acum, şi va edita acest post, dacă am găsi preţurile destul de curand, altfel voi face un alt post.

EDIT: Se pare ca PC-P60 este de aproximativ £ 150, şi PC-P80 este de aproximativ £ 230, astfel încât PC-P80 este cu siguranta prea mult, cu toate acestea s-ar putea fi în măsură să streatch la PC-P60, dacă aş lua nişte mai ieftine chestii pentru restul de la computer.
Old 7 aprilie 2008, 09:29
Grupul de donator

Fă-ţi propriul? hows plexiglas sunet
Old 7 aprilie 2008, 09:41
Grupul de donator

Cred că aş putea gândi la a face propriile mele, te-ai făcut un singur? si ce material ar trebui să utilizez dacă aş face propria mea? Nu sunt sigur despre plexiglas, ar putea face o aluminiu o, dar eu nu cred că ar putea face o într-o formă şi appreance Aş dori.
Old 7 aprilie 2008, 09:47
Grupul de donator

bine ia-o săptămână de luni pentru a face unele lucruri schite desene şi cred în teme, dacă doriţi, IM va face un plexiglas cazul dar stiu prieteni care au făcut de cazuri pentru ca acolo buc cu microunde, TV's, peşte rezervoare, aparate de radio vechi, de la idei de la net-am sa-ti folosesti imaganation.
Old 7 aprilie 2008, 10:37
Grupul de donator

Am avut o mica cred referitoare la efectuarea de propriul meu caz, şi cred că am decied ar fi doar un fel de a lua mult timp, şi ar fi greu, şi că nu ar fi mult mai ieftin decât să cumpere un caz. Deci, inapoi la surgestions pe orice caz, ceea ce ar trebui să cumpere.
Old 7 aprilie 2008, 11:28
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
EDIT: Se pare ca PC-P60 este de aproximativ £ 150, şi PC-P80 este de aproximativ £ 230, astfel încât PC-P80 este cu siguranta prea mult, cu toate acestea s-ar putea fi în măsură să streatch la PC-P60, dacă aş lua nişte mai ieftine chestii pentru restul de la computer.

Nu pot vedea noile Lian Li PC-7 de la £ 70 inc TVA-ului şi PC-P60 de la £ 90 inc TVA, având doar o scurtă privire. Dave, am permisiunea de a publica link-uri în Regatul Unit personalizat computer magazine piese în public fire?
Old 7 aprilie 2008, 12:21
Grupul de donator

Cred că au permisiunea de a le posta, pentru că dacă nu vă înregistraţi, este doar vine cu un mesaj care spune "registru pentru a vedea link-uri" sau ceva de genul asta.
Reply

Register

Marcaje