![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, atunci când am să-mi iau calculator nou, de asemenea, sunt în căutarea unui caz pentru el. Am fost mergi la a lua un caz Antec 900, dar sunt sigur, care să meargă de acum. bugetul meu de caz este, probabil, în jur de £ 70 (despre cât de mult este de antec)
Dacă aveţi nevoie să ştie ce chestii Sunt Noţiuni de bază pentru PC-ul meu, voi posta, eu doar nu cred că a fost necesar. Caut Colling eficienţa şi arată. Multumesc tuturor celor care de posturi. Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uită-te în jos http://www.xoxide.com/lianli.html şi să decidă dacă există o uita sa-ti placa. Am construit în unele dintre ele, precum şi o ieftine, PC-60, întotdeauna mi-a lovit ca o mare valoare şi de calitate combinate. De cele mai multe alre accesorii interschimbabile.
| |||
| |||
| Nu-mi place aspectul rearly de oricare dintre cele: ( |
|
| |||
| |||
| Dar acum am uitat la Lian Li site-ul, ca şi aspectul de pe PC-P60, şi PC-P80. O să am o privire la preţurile de acum, şi va edita acest post, dacă am găsi preţurile destul de curand, altfel voi face un alt post. EDIT: Se pare ca PC-P60 este de aproximativ £ 150, şi PC-P80 este de aproximativ £ 230, astfel încât PC-P80 este cu siguranta prea mult, cu toate acestea s-ar putea fi în măsură să streatch la PC-P60, dacă aş lua nişte mai ieftine chestii pentru restul de la computer. |
|
| |||
| |||
| Fă-ţi propriul? hows plexiglas sunet |
|
| |||
| |||
| Cred că aş putea gândi la a face propriile mele, te-ai făcut un singur? si ce material ar trebui să utilizez dacă aş face propria mea? Nu sunt sigur despre plexiglas, ar putea face o aluminiu o, dar eu nu cred că ar putea face o într-o formă şi appreance Aş dori. |
|
| |||
| |||
| bine ia-o săptămână de luni pentru a face unele lucruri schite desene şi cred în teme, dacă doriţi, IM va face un plexiglas cazul dar stiu prieteni care au făcut de cazuri pentru ca acolo buc cu microunde, TV's, peşte rezervoare, aparate de radio vechi, de la idei de la net-am sa-ti folosesti imaganation. |
|
| |||
| |||
| Am avut o mica cred referitoare la efectuarea de propriul meu caz, şi cred că am decied ar fi doar un fel de a lua mult timp, şi ar fi greu, şi că nu ar fi mult mai ieftin decât să cumpere un caz. Deci, inapoi la surgestions pe orice caz, ceea ce ar trebui să cumpere. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu pot vedea noile Lian Li PC-7 de la £ 70 inc TVA-ului şi PC-P60 de la £ 90 inc TVA, având doar o scurtă privire. Dave, am permisiunea de a publica link-uri în Regatul Unit personalizat computer magazine piese în public fire? |
|
| |||
| |||
| Cred că au permisiunea de a le posta, pentru că dacă nu vă înregistraţi, este doar vine cu un mesaj care spune "registru pentru a vedea link-uri" sau ceva de genul asta. |
![]() |
|
| Marcaje |