menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Aké veci by som mal dostať?

Reply

Thread Tools
Old 5. apríla 2008, 13:27
Darcu Skupina

No, keď som si môj nový počítač, som tiež hľadal dôvod pre to. Bol som sa získať Antec 900 prípadu, ale som si nie ste istí, ktorá sa ísť hneď. môj rozpočet pre prípad je asi okolo 70 libier (asi koľko je ANTEC)

Ak potrebujete vedieť, aké veci sa mi na mojom PC bude aj post, som si mysleli, že bolo potrebné.

Já jsem hledal Colling účinnosti a vyzerá.

Ďakujeme všetkým, kto miest.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 6. apríla 2008, 15:05
Darcu Skupina

Pozrite sa http://www.xoxide.com/lianli.html a rozhodnúť, či tam budete chcieť pozrieť. Som postavený v niektorej z nich a lacné jeden, PC-60, vždy ma, akú veľkú hodnotu a kvalitu kombinovať. Príslušenstvo alre väčšinou zameniteľné.

Ak žiadny z týchto oblek potom povedať prečo a môžeme získať lepšiu predstavu o tom, čo ste dúfal, že pre.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 7. apríla 2008, 09:12
Darcu Skupina

Nechcem rearly ako vyzerajú niektoré z týchto: (
Old 7. apríla 2008, 09:21
Darcu Skupina

Ale teraz som sa zamerala na Lian Li internetovej stránky, a radi sa pozrieť na PC-P60, a PC-P80. Budem sa musieť pozrieť na ceny je teraz, a bude upravovať tento post, ak nájdem ceny čoskoro, inak urobím inú funkciu.

EDIT: Vyzerá to, že PC-P60 je asi 150 libier, a PC-P80 je asi 230 libier, takže PC-P80 je určite moc, ale já mohol streatch na PC-P60, keď niektoré lacnejšie veci na zvyšok počítača.
Old 7. apríla 2008, 09:29
Darcu Skupina

Presvedčte sa sami? objíma plexisklo zvuk
Old 7. apríla 2008, 09:41
Darcu Skupina

Predpokladám, že by som mohol premýšľať o mojej vlastnej tvorby, ktoré ste sami? a aký materiál mám použiť, keď sa moje vlastné? Nie som si istý o plexisklo, by sa mohla urobiť z hliníka, ale já myslím, že by mohol urobiť jednu v tvare a appreance bych rád.
Old 7. apríla 2008, 09:47
Darcu Skupina

i trvať týždeň-mesiac robiť nejaké nákresy, kresby a tak myslím v témach, ak chcete, im chystá urobiť plexisklo prípade, ale viem, priatelia, ktorí tam ks prípadoch, ako mikrovlny, TV, akvária, staré rádiá, z myšlienky čistej zrovna používať svoj imaganation.
Old 7. apríla 2008, 10:37
Darcu Skupina

Som musel trochu premýšľať o tom, moje vlastné veci, a myslím si, že som decied to len spôsob, ako dlho, a bolo by ťažké, a že by nemala byť to, že oveľa lacnejšie, než aby si kupovali veci. Takže späť k surgestions každom prípade na to, čo by som mal kúpiť.
Old 7. apríla 2008, 11:28
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal thingie2 View Post
EDIT: Vyzerá to, že PC-P60 je asi 150 libier, a PC-P80 je asi 230 libier, takže PC-P80 je určite moc, ale já mohol streatch na PC-P60, keď niektoré lacnejšie veci na zvyšok počítača.

Vidím novú Lian Li PC-7 na 70 libier inc a PC-P60 na 90 libier inc, len s rýchlou pozrieť. Dave, mám povolené po spojení do UK vlastný počítač časti obchodov na verejných závity?
Old 7. apríla 2008, 12:21
Darcu Skupina

Myslím si, že je dovolené, aby po nich, pretože ak vaša nie je registrovaná, je práve prichádza s hlásenia "register pozri odkazy" alebo niečo takého.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.