![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, keď som si môj nový počítač, som tiež hľadal dôvod pre to. Bol som sa získať Antec 900 prípadu, ale som si nie ste istí, ktorá sa ísť hneď. môj rozpočet pre prípad je asi okolo 70 libier (asi koľko je ANTEC)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozrite sa http://www.xoxide.com/lianli.html a rozhodnúť, či tam budete chcieť pozrieť. Som postavený v niektorej z nich a lacné jeden, PC-60, vždy ma, akú veľkú hodnotu a kvalitu kombinovať. Príslušenstvo alre väčšinou zameniteľné.
| |||
| |||
| Nechcem rearly ako vyzerajú niektoré z týchto: ( |
|
| |||
| |||
| Ale teraz som sa zamerala na Lian Li internetovej stránky, a radi sa pozrieť na PC-P60, a PC-P80. Budem sa musieť pozrieť na ceny je teraz, a bude upravovať tento post, ak nájdem ceny čoskoro, inak urobím inú funkciu. EDIT: Vyzerá to, že PC-P60 je asi 150 libier, a PC-P80 je asi 230 libier, takže PC-P80 je určite moc, ale já mohol streatch na PC-P60, keď niektoré lacnejšie veci na zvyšok počítača. |
|
| |||
| |||
| Presvedčte sa sami? objíma plexisklo zvuk |
|
| |||
| |||
| Predpokladám, že by som mohol premýšľať o mojej vlastnej tvorby, ktoré ste sami? a aký materiál mám použiť, keď sa moje vlastné? Nie som si istý o plexisklo, by sa mohla urobiť z hliníka, ale já myslím, že by mohol urobiť jednu v tvare a appreance bych rád. |
|
| |||
| |||
| i trvať týždeň-mesiac robiť nejaké nákresy, kresby a tak myslím v témach, ak chcete, im chystá urobiť plexisklo prípade, ale viem, priatelia, ktorí tam ks prípadoch, ako mikrovlny, TV, akvária, staré rádiá, z myšlienky čistej zrovna používať svoj imaganation. |
|
| |||
| |||
| Som musel trochu premýšľať o tom, moje vlastné veci, a myslím si, že som decied to len spôsob, ako dlho, a bolo by ťažké, a že by nemala byť to, že oveľa lacnejšie, než aby si kupovali veci. Takže späť k surgestions každom prípade na to, čo by som mal kúpiť. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vidím novú Lian Li PC-7 na 70 libier inc a PC-P60 na 90 libier inc, len s rýchlou pozrieť. Dave, mám povolené po spojení do UK vlastný počítač časti obchodov na verejných závity? |
|
| |||
| |||
| Myslím si, že je dovolené, aby po nich, pretože ak vaša nie je registrovaná, je práve prichádza s hlásenia "register pozri odkazy" alebo niečo takého. |