![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па кад ћу добити мој нови компјутер, ја сам такође у потрази за случај за то. ЈА је лијегање добити Антец 900 случају, но што сам несигуран да иде за сада. мој буџет за случај је вероватно око 70 £ (око колико је антец је)
Ако треба да знају које ствари сам узимајући за мој ПЦ-ја воља фаст, ЈА праведан није 'мислити то је био потребан. Ја сам хандсоме за цоллинг ефикасности и изгледа. Хвала свима који постова. Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погледај хттп://ууу.ксоксиде.цом/лианли.хтмл и да одлучи да ли има формат желите. Сам саградио у некима од њих и јефтини један, ПЦ-60, увек је ударио мене као велику вредност и квалитет у комбинацији. Прибор алре углавном међусобно.
| |||
| |||
| ЈА донт 'сличан реарлы формат било које од тих: ( |
|
| |||
| |||
| Али сад сам погледао на Лиан Ли уеб странице, као и формат ПЦ-П60, а ПЦ-П80. Морат ћу погледати цене их сада, и овај пост ће се едитирати ако нађем цене довољно брзо, иначе ћу направити још један пост. Едит: Изгледа као ПЦ-П60 је око 150 £, а на ПЦ-П80 је око £ 230, тако да је ПЦ-П80 је дефинитивно превише, али ја могли стреатцх до ПЦ-П60 ли добити неки јефтиније ствари за остала рачунара. |
|
| |||
| |||
| Направите сопствени? хоус плекси звука |
|
| |||
| |||
| Претпостављам да бих могао размишљати о изради мој, си направио један себи? и што би требао користити материјал ако сам направити мој властити? Им 'не сигуран о плекси, могла би се евентуално извршити алуминијумских једну, али ја мислим да не би могли направити један у облику и аппреанце зелим. |
|
| |||
| |||
| добро узети недељи месеца направити неке скице и цртежи ствари мисле у теме, ако желите, им лијегање направити плекси случај, али ја знам пријатеља који су се тамо за случајеве попут комада микроталаси, ТВ, риба танком, старе радио апарате, од идеје нето праведан је добио на коришћење вашег имаганатион. |
|
| |||
| |||
| Имао сам мало размишљати о изради мој случај, и мислим да сам дециед да ће то трајати само начин да се дуго, и било би тешко и не би било много јефтиније него да купујете случају. Па назад у било ком случају сургестионс о томе шта бих требао купити. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Видим нових Лиан Ли ПЦ-7 на £ 70 инц ПДВ-а и ПЦ-П60 ат £ 90 инц ПДВ-а, само да брзо формат. Даве, ја дозвољено постављати линкове у УК прилагођених рачунарских делова продавницама у јавном тхреадс? |
|
| |||
| |||
| Мислим да се не дозволи да им пост, јер ако твој није регистрована, то праведан догодити се сеттле са порука казивање "регистровати видети линкове" или нешто слично. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 2 псу у једном предмету? | пете21 | Цасес & Поуер Супплиес | 11 | 4 аугуст 2008 10:14 |
| Нови случај | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 27 април 2008 14:27 |
| Најбољем случају!?!? | газа14 | Цасес & Поуер Супплиес | 12 | 5 април 2008 09:24 |
| Најбољем случају за мене | Педер | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 6 децембар 2007 02:24 |
| Трал̌ите случају | Владе | Цасес & Поуер Супплиес | 9 | 4 децембар 2007 08:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |