![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki ne zaman yeni bir bilgisayar almak, ben de bunun için bir dava için arıyorum. Bir antec 900 durumda almak için, ama şimdi gitmek emin pm gidiyordu. durum için bütçe muhtemelen yaklaşık 70 £ (yaklaşık ne kadar bir ANTEC ise)
Eğer ne benim PC i sonrası olacaktır alıyorum işi bilmek gerekir, ben sadece gerekli olduğunu düşünüyorum vermedi. Ben colling verimlilik arayan ve görünüyor. Herkese teşekkür eden mesajlar. Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aşağı bak http://www.xoxide.com/lianli.html ve belirli bir gibi görünüyor karar. Ben bazıları ve ucuz bir PC-60, her zaman büyük değer ve kalite kombine olarak bana vurdu inşa ettik. Aksesuarları çoğunlukla birbirinin alre.
| |||
| |||
| Ben de bir göz gibi rearly yok: ( |
|
| |||
| |||
| Ama şimdi Lian Li web sitesinde ve görüntülemek PC'nin görünümünü-P60 ve PC-P80 gibi. Şimdi, ise fiyatları bir göz atacağız eğer yakında yeterli, aksi halde başka bir yazı yapar fiyatları bulmak bu yazı değiştirmiş olursunuz. EDIT: PC gibi-P60 £ 150, ve bir PC-P80 hakkında 230 YTL, bu nedenle PC-P80 kesinlikle çok Ancak ben PC-P60, Eğer almak için streatch olabilirler çok is bilgisayarı geri kalanı için ucuz şeyler. |
|
| |||
| |||
| Kendi Yap? Hows camdan hafif dayanıklı şeffaf ses |
|
| |||
| |||
| Ben kendi yapma hakkında düşünebilirim sanırım, sizin bir yaptık? ve eğer kendi malzeme yapmak ne kullanmalıyım? Ben camdan hafif dayanıklı şeffaf hakkında, belki bir alüminyum bir yapabileceğinizi emin değilim, ama bir şekli ve I would like appreance bir yapabileceğinizi düşünmek değildir. |
|
| |||
| |||
| Eğer sizin gibi iyi bir hafta sürebilir aylık bazı çizimler çizimleri falan yapmak temalar, bir camdan hafif dayanıklı şeffaf durumda ama orada mikrodalgalar gibi durumlarda adet için yaptık ne yapacağım Sohbet düşünüyorsanız, TV, balık tank, eski radyolar, kimden net fikirleri sadece imaganation kullanımı var. |
|
| |||
| |||
| Biraz hakkında kendi halinde yapmayı düşünüyorum aldık ve ben sadece uzun yol alacak decied var ve sabit olacak ve daha bir durumda satın alma daha ucuz olmaz. Yani Herhangi bir surgestions I satın hangi durumlar. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Anlıyorum yeni Lian Li PC-7 YTL 70 Inc KDV ve PC-P60 at £ 90 Inc KDV at sadece hızlı bir görünüm kazanır. Dave, ben kamu Threads İngiltere'de özel bilgisayar parçaları dükkan haline bağlantı göndermek için izin mi? |
|
| |||
| |||
| Çünkü eğer kayıtlı değil size onları göndermek için izin verilir, düşünmek, sadece bir mesaj "kayıt" link görmesi veya böyle bir şey söyleyerek ile çıkageldi. |
![]() |
|
| Bookmarks |