менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Що повинна робити я отримаю?

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 квітня 2008, 13:27
Донор групи

Default Що повинна робити я отримаю?

Ну, коли я отримаю новий комп'ютер, я теж шукає його причини. Я збираюся отримати Antec 900 випадок, але я впевнений що нею підемо зараз. мій бюджет у випадку, ймовірно, близько £ 70 (про те, наскільки це Antec)

Якщо вам необхідно знати, які речі я отримую за мою я ПК буде пост, я просто не думаю, це було необхідно.

Я шукаю colling ефективності і зовнішнім виглядом.

Спасибі всім, хто посад.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 6 квітня 2008, 15:05
Донор групи

Подивіться вниз http://www.xoxide.com/lianli.html і вирішити, чи існує шукати вам подобається. Я побудував у деяких з них і дешевий, ПК-60, завжди здавалися мені величезну цінність і якість в поєднанні. Аксесуари Alre основному взаємозамінні.

Якщо ніхто з тих, масті, то сказати, чому, і ми можемо отримати краще уявлення про те, що ти сподівалася.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 7 квітня 2008, 09:12
Донор групи

Я не rearly подобається зовнішній вигляд будь-якого з них: (
Old 7 квітня 2008, 09:21
Донор групи

Але я зараз подивився на сайтi Lian Li, і як вид PC-P60 і PC-P80. Мені доведеться дивитися по цінами, з них зараз, і буде правити цей пост, якщо я знайду цін досить скоро, в іншому випадку я зроблю іншу посаду.

EDIT: Схоже, PC-P60 становить близько £ 150 і PC-P80 становить близько £ 230, так що PC-P80, безумовно, занадто багато, проте я міг би streatch до ПК-P60, якщо я отримаю дешевий матеріал для іншої частини комп'ютера.
Old 7 квітня 2008, 09:29
Донор групи

Зробіть ваш власний? хау Perspex звук
Old 7 квітня 2008, 09:41
Донор групи

Напевно, я міг думати про те, щоб мою власну, ви зробили одну себе? і який матеріал слід використовувати, якщо самому зробити? Я не впевнений, про плексиглас, міг зробити алюміній, але я не думаю, я міг зробити один у формі і appreance хотілося б.
Old 7 квітня 2008, 09:47
Донор групи

також прийняти тиждень-місяць, щоб зробити кілька ескізів малюнків та інше думаю теми, якщо вам подобається, їм буде зробити Perspex справа, але я знаю, друзі, які зробили випадках існує шт, як мікрохвильові печі, телевізори, акваріуми, старих радіоприймачів, з ідеї чистого просто необхідно використовувати ваш imaganation.
Old 7 квітня 2008, 10:37
Донор групи

У мене було мало думають про те, щоб моя власна справа, і я думаю, що я decied було б просто взяти способом довго, і було б важко, і не буде, що набагато дешевше, ніж покупка справи. Отже, повернемося до будь-якого surgestions на якому випадку я повинен купити.
Old 7 квітня 2008, 11:28
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
EDIT: Схоже, PC-P60 становить близько £ 150 і PC-P80 становить близько £ 230, так що PC-P80, безумовно, занадто багато, проте я міг би streatch до ПК-P60, якщо я отримаю дешевий матеріал для іншої частини комп'ютера.

Я бачу нові Lian Li PC-7 фунтів 70 вкл і ПК-P60 від £ 90 вкл ПДВ, просто маючи Quick Look. Дейв, я право на розміщення посилання у Великобританії призначений для користувача комп'ютер частин магазини в громадських обговореннях?
Old 7 квітня 2008, 12:21
Донор групи

Я думаю, що ви дозволили опублікувати їх, тому що якщо ваш не зареєстрований, він просто приходить з повідомлення: "Реєстрація, щоб побачити посилання" або щось подібне.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
2 блоку харчування в одному випадку? pete21 Справа & блоки живлення 11 4 серпня 2008 10:14
Нова справа Cew27 Справа & блоки живлення 5 27 квітня 2008 14:27
Кращому випадку!!?? gaza14 Справа & блоки живлення 12 5 квітня 2008 09:24
Кращі справа для мене Raver Справа & блоки живлення 5 6 грудня 2007 02:24
Потрібні справи Влад Справа & блоки живлення 9 4 грудня 2007 08:22
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.