![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, коли я отримаю новий комп'ютер, я теж шукає його причини. Я збираюся отримати Antec 900 випадок, але я впевнений що нею підемо зараз. мій бюджет у випадку, ймовірно, близько £ 70 (про те, наскільки це Antec)
Якщо вам необхідно знати, які речі я отримую за мою я ПК буде пост, я просто не думаю, це було необхідно. Я шукаю colling ефективності і зовнішнім виглядом. Спасибі всім, хто посад. Моя система: Перший OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подивіться вниз http://www.xoxide.com/lianli.html і вирішити, чи існує шукати вам подобається. Я побудував у деяких з них і дешевий, ПК-60, завжди здавалися мені величезну цінність і якість в поєднанні. Аксесуари Alre основному взаємозамінні.
| |||
| |||
| Я не rearly подобається зовнішній вигляд будь-якого з них: ( |
|
| |||
| |||
| Але я зараз подивився на сайтi Lian Li, і як вид PC-P60 і PC-P80. Мені доведеться дивитися по цінами, з них зараз, і буде правити цей пост, якщо я знайду цін досить скоро, в іншому випадку я зроблю іншу посаду. EDIT: Схоже, PC-P60 становить близько £ 150 і PC-P80 становить близько £ 230, так що PC-P80, безумовно, занадто багато, проте я міг би streatch до ПК-P60, якщо я отримаю дешевий матеріал для іншої частини комп'ютера. |
|
| |||
| |||
| Зробіть ваш власний? хау Perspex звук |
|
| |||
| |||
| Напевно, я міг думати про те, щоб мою власну, ви зробили одну себе? і який матеріал слід використовувати, якщо самому зробити? Я не впевнений, про плексиглас, міг зробити алюміній, але я не думаю, я міг зробити один у формі і appreance хотілося б. |
|
| |||
| |||
| також прийняти тиждень-місяць, щоб зробити кілька ескізів малюнків та інше думаю теми, якщо вам подобається, їм буде зробити Perspex справа, але я знаю, друзі, які зробили випадках існує шт, як мікрохвильові печі, телевізори, акваріуми, старих радіоприймачів, з ідеї чистого просто необхідно використовувати ваш imaganation. |
|
| |||
| |||
| У мене було мало думають про те, щоб моя власна справа, і я думаю, що я decied було б просто взяти способом довго, і було б важко, і не буде, що набагато дешевше, ніж покупка справи. Отже, повернемося до будь-якого surgestions на якому випадку я повинен купити. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я бачу нові Lian Li PC-7 фунтів 70 вкл і ПК-P60 від £ 90 вкл ПДВ, просто маючи Quick Look. Дейв, я право на розміщення посилання у Великобританії призначений для користувача комп'ютер частин магазини в громадських обговореннях? |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що ви дозволили опублікувати їх, тому що якщо ваш не зареєстрований, він просто приходить з повідомлення: "Реєстрація, щоб побачити посилання" або щось подібне. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 2 блоку харчування в одному випадку? | pete21 | Справа & блоки живлення | 11 | 4 серпня 2008 10:14 |
| Нова справа | Cew27 | Справа & блоки живлення | 5 | 27 квітня 2008 14:27 |
| Кращому випадку!!?? | gaza14 | Справа & блоки живлення | 12 | 5 квітня 2008 09:24 |
| Кращі справа для мене | Raver | Справа & блоки живлення | 5 | 6 грудня 2007 02:24 |
| Потрібні справи | Влад | Справа & блоки живлення | 9 | 4 грудня 2007 08:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |