mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Ce am nevoie pentru a fi trist de .....:(

Reply

Thread Tools
Old 22 iunie 2008, 11:39
Grupul de stat

Default Ce am nevoie pentru a fi trist de .....:(

Sunt construirea propriul meu computer pentru prima dată. Mă întrebam fost acolo am nevoie de anumite mărci să stai departe de ... şi pentru ce branduri au cele mai bune standarde de excelenţă. Ce aţi recomanda. Mulţumesc!
Old 22 iunie 2008, 13:26
Grupul de donator

Sunteţi în Statele Unite, deci stai departe de NewEgg este "Rosewill" lucruri, cel puţin în măsura în care este PSUs. Sunt "Vest Family" de piese .. adesea reduse de calitate generice.

Serios, nu este atât de mult de brand, astfel cum aceasta este parte. Si daca este de brand, este mai mult "aceasta este o foarte bună!" decât "asta este foarte rău!".
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 22 iunie 2008, 15:42
Grupul de donator

unele branduri sunt mai bune decât altele, la anumite părţi. brandul nu este "rău" cu adevărat. doar ceea ce au ei sunt buni la ceea ce sunt şi de rău, la care contează. şi chiar şi atunci, o marca poate avea o parte perfectă, cum ar fi o placa de bază, dar care au un alt model care jos chiar sux. este nevoie de cercetare.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 22 iunie 2008, 15:49
Grupul de donator

Brânză sufla are dreptate, cred că nu există nici un singur brand, care va livra 100% satisfacţie în toate aspectele legate de hardware.
Old 22 iunie 2008, 15:58
Grupul de donator

acum, dacă-ţi vorbesc spatii, Systema este modul de a merge: D dar Thats un întreg diferite joc aici ...
Old 24 iunie 2008, 15:05
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de tboo View Post
Sunt construirea propriul meu computer pentru prima dată. Mă întrebam fost acolo am nevoie de anumite mărci să stai departe de ... şi pentru ce branduri au cele mai bune standarde de excelenţă. Ce aţi recomanda. Mulţumesc!
Unele branduri au prost concepute drivere. Am avut probleme cu instalarea de drivere pentru Canon scanere, si chiar si HP nu par să înţeleagă cum să obţineţi unele imprimante lor de a lucra cu Vista, chiar dacă răspunsul este acolo de pe web!

Reply

Register

Marcaje
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.