menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Čo potrebujem byť smutný z .....:(

Reply

Thread Tools
Old 22. júna 2008, 11:39
Člen Skupina

Default Čo potrebujem byť smutný z .....:(

Som budovanie vlastný počítač prvýkrát. Hovoril som si, bolo tam určité značky Potrebujem, aby zostali ďaleko od ... a aké značky sú najlepšie štandardy excelentnosti. Čo by ste odporučiť. Vďaka!
Old 22. júna 2008, 13:26
Darcu Skupina

Ste v USA, tak drž se dál od NewEgg to "Rosewill" veci, aspoň pokiaľ ide o PSUs. Sú to "Western rodinu" dielov .. často nízka kvalita-generík.

Naozaj, je to ani nie tak úplne, ako je to časť. A ak je to značka, je to viac "tohle je fakt dobrý!" ako "tohle je naozaj zlý!".
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 22. júna 2008, 15:42
Darcu Skupina

niektoré značky majú lepšie ako ostatné, v niektorých častiach. žiadne značky je "zlé" Naozaj. jeho presne to, čo sú na dobré a zlé, čo sa v tej veci. a dokonca aj potom, značka môže mať perfektné súčasťou, ako je základná doska, ale majú iný model, ktorý stanovuje právo sux. trvá výskumu.

Môj systém: Najvyššie Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základná doska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Pamäť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
doske (zatiaľ)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640GB
Optická mechanika (s):
Kliknite na odkaz v podpise viac
Case / PSU:
Corsair CMPs-750TX (750 WATT)
Chladenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Sieť / Internet:
DSL stredne
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro)
Operačný systém (y):
XP Home
Old 22. júna 2008, 15:49
Darcu Skupina

Syry Labutienky je správne, myslím si, neexistuje jediné značke, že bude dodávať 100% spokojnosť vo všetkých aspektoch hardware.
Old 22. júna 2008, 15:58
Darcu Skupina

Teraz, ak vaše hovoriť airsoft, Systema je cesta: D ale to je jedno úplne iná hra tu ...
Old 24. júna 2008, 15:05
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal tboo View Post
Som budovanie vlastný počítač prvýkrát. Hovoril som si, bolo tam určité značky Potrebujem, aby zostali ďaleko od ... a aké značky sú najlepšie štandardy excelentnosti. Čo by ste odporučiť. Vďaka!
Niektoré značky boli zle navrhnuté ovládače. Mám problémy s inštaláciou ovládačov pre Canon skenery, a dokonca aj HP nezdá sa, že rozumiete tomu, ako sa dostať niektoré zo svojich tlačiarne pre prácu s Vista, a to i napriek tomu, že odpoveď je tam na webe!

Reply

Register

Záložky
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.