![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хи Алл,
Ја сам тежак за градити ПЦ са Интел Пентиум Е5200 & ДГ41МЈ. Мој систем се састоји од следећих компоненти: Матична плоча: Интел ДГ41МЈ хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813121381 ЦПУ: Интел Пентиум Е5200 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16819116072 Меморија: Гусар ТУИН2Кс4096-6400Ц5Ц 4ГБ ПЦ2-6400 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...2Кс4096-6400Ц5Ц Рачунар & псу случају: РЦ-ЦИКС-01 БК сјајан Стеел Блацк Мини-ИТКС Цубе Цомпутер Цасе, 150У Поуер Супплы хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16811147133 ХДД: ЕцоГреен Самсунг 500ГБ ДВД: Пионеер ДВД бурнер Да неће бити друге картице / компоненте. Тако ће горе наведене компоненте покренути са 150у псу? Хвала |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Зависи о псу. Ит'с цлосе то дефинитивно резање али мислим да би требало да буде у реду ако си тежак за лоу-поуер систем.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ок ја бих препоручио држање помоћна осветљење и додатни случају навијаче да ништа ... ако је могуће, Ниси добио графичком картицом укључен, тако да ће уштеди струју усуаге Рекао бих да ви то зовете затворити али треба да раде добро.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да ће се у непосредној близини
![]() Ја донт кноткле да данашји је стварно било који добар овај псу Калкулатор, али испробати и видети да твој хардвер захтева више од 150у хттп://екстреме.оутервисион.цом/псуцалцулаторлите.јсп Мана да бисте могли покупити стварно добар 250у псу за цену од такеауаы
Мы Сыстем: Фред
|