![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз просто купува Enermax Galaxy 1K Watt PSU DXX и щеше да закупи ThermalTake Kandalf Сребърен със страна 25 см вентилатор (модел не. VA9003SWA). Така че бих искал да знам дали това PSU ще се поберат в случая, без да се налага да се премахне горната фен, тъй като тя е bigggggg Също така, ако е възможно да се постави PSU, имащи голям фен обърната надолу, т.е. Galaxy трябва да се разглежда хоризонтално от страна ![]() 10q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей до гръмовержец. Първо, Добър избор на PSU. Мда, това ще годни наред по делото. В PSU релси разшири по целия път към HDD клетката. Както за това, че тя от своя страна (вие имате в този случай). Това не е проблем наистина, бих го предпочитат да бъдат изправени пред другаде да отида със собствена доставка на хладен въздух, но не винаги може да има, че с делото, което изберете.
|
| |||
| |||
| Tnx Алекс. Значи аз трябва да са му на страна със сигурност: ( Както и да е, но най-фен ще трябва да бъдат премахнати inorder да инсталирате PSU? |
|
| |||
| |||
![]() Съдейки по снимка тук, не, вие няма да можете да използвате най-фен, но не бих се тревожи толкова много за това. Какво Thermaltake са се опитали да направят с охлаждането настройка в случая е създаване на две отделни зони. Едно за mobo и свързаните с тях компоненти (120 мм отпред прием, задни 120 мм прием и странични 250 мм) И един за HDD клетката (трябва да го използвате) в началото на делото. Ето какво задни 90 мм отработените фен е за. Ако бях аз? Аз няма да се използват отделни HDD клетката все пак, това е да се затвори с PSU. Бих само 90 мм отработените превърне в горната задна на случая и да го превръщат в приема за 140 мм по PSU сте spec'd. Ница хладен въздух за PSU после и ти няма да се получи някакъв проблем с две отделни потоци на въздуха colliding като 120 мм отработените върху долната задна и 140 мм прием на PSU са много по-мощен от 90 мм на върха задната част на куфар.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Добре, отколкото. TNX Алекс. Така че ще трябва да отидете в началото на страницата, без вентилатор, отколкото аз, но ще използва по-предни като приема, мъдри достатъчно: P |