menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Bude to dobrý zapadají

Reply

Thread Nástroje
Old 19.listopadu 2007, 00:41
Člen Skupina

Default Bude to dobrý zapadají

Ahoj, právě jsem koupil Enermax Galaxy DXX PSU 1K Watt a šla koupit ThermalTake Kandalf Silver s 25 cm na straně ventilátoru (model no. VA9003SWA). Takže bych chtěl vědět, zda tento PSU bude vhodné v případě, aniž by k odstranění horní ventilátor, protože je bigggggg I když je možné umístit PSU s velkým ventilátorem dolů, tj. Galaxy je třeba vidět ve vodorovné poloze z boku

10q
Old 19.listopadu 2007, 00:47
Dárce Skupina

Hele až hromovládce.

Za prvé, Dobrá volba na PSU.

Jo, to bude uložení pokuty v daném případě. PSU na kolejích rozšíří celou cestu na HDD kleci.

Co se za to, že je na jeho straně (musíte v tomto případě). Žádný problém opravdu bych nejraději, aby se potýkají jinde jej získat vlastní dodávku vzduchu v pohodě, ale nemůžete mít vždy v případě, že si vyberete.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 19.listopadu 2007, 00:54
Člen Skupina

Tnx Alex.

Tak jsem se ho na straně jistá: (

Každopádně, ale horní ventilátor by bylo nutné odstranit inorder nainstalovat PSU?
Old 19.listopadu 2007, 08:36
Dárce Skupina

Soudě podle pic tady, no, you're nebude moci používat horní ventilátor, ale já bych si starosti tolik o tom.

Co Thermaltake se pokusili udělat s nastavením chlazení je v tomto případě vytvořit dvě oddělené zóny.

Jednou za mobo a souvisejících složek (vpředu 120 mm sání, vzadu 120 mm a boční sání 250 mm)

A jeden pro HDD kleci (měl by jej používáte) na začátku případu. To je to, co zadní 90mm výfukový ventilátor je.

Kdyby to bylo na mě?

Já bych neměl být pomocí samostatné HDD kleci tak jako tak, je to téměř o PSU. Já bych jenom otáčet 90mm výfukový v horní zadní části věci kolem sebe a zase se do příjmu o 140 mm na PSU jste spec'd. Nice ochladí vzduch na PSU a pak nebudete mít žádné problémy se dvěma samostatnými tok vzduchu narážející jako 120mm výfukové na dně a zadní 140mm příjem na PSU jsou mnohem silnější než 90 mm v horní zadní části případ.

-Kanoakavirus
Old 22.listopadu 2007, 03:17
Člen Skupina

Ok, než. Tnx Alex. Takže bude muset jít bez horní ventilátor, ale než jsem se používat před jako příjem, moudrý dost: P
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
To je můj set-až dobré nebo špatné? Bandit4575 Obecné Hardware Chat 3 6. prosinec 2008 05:12
PS3 nějaký dobrý? TomIsFat PC a herní konzole 5 28. března 2008 17:07
Potřebuji dobrý PSU ironsferret Případy & Napájecí zdroje 5 31. prosince 2007 10:51
Dobrý databází? JoFo Office & Aplikace 1 2. října 2007 16:29
Dobrý den všem. prashsar Představte Yourself Zde 3 27. červenec 2007 13:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.