![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, právě jsem koupil Enermax Galaxy DXX PSU 1K Watt a šla koupit ThermalTake Kandalf Silver s 25 cm na straně ventilátoru (model no. VA9003SWA). Takže bych chtěl vědět, zda tento PSU bude vhodné v případě, aniž by k odstranění horní ventilátor, protože je bigggggg I když je možné umístit PSU s velkým ventilátorem dolů, tj. Galaxy je třeba vidět ve vodorovné poloze z boku ![]() 10q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hele až hromovládce. Za prvé, Dobrá volba na PSU. Jo, to bude uložení pokuty v daném případě. PSU na kolejích rozšíří celou cestu na HDD kleci. Co se za to, že je na jeho straně (musíte v tomto případě). Žádný problém opravdu bych nejraději, aby se potýkají jinde jej získat vlastní dodávku vzduchu v pohodě, ale nemůžete mít vždy v případě, že si vyberete.
|
| |||
| |||
| Tnx Alex. Tak jsem se ho na straně jistá: ( Každopádně, ale horní ventilátor by bylo nutné odstranit inorder nainstalovat PSU? |
|
| |||
| |||
![]() Soudě podle pic tady, no, you're nebude moci používat horní ventilátor, ale já bych si starosti tolik o tom. Co Thermaltake se pokusili udělat s nastavením chlazení je v tomto případě vytvořit dvě oddělené zóny. Jednou za mobo a souvisejících složek (vpředu 120 mm sání, vzadu 120 mm a boční sání 250 mm) A jeden pro HDD kleci (měl by jej používáte) na začátku případu. To je to, co zadní 90mm výfukový ventilátor je. Kdyby to bylo na mě? Já bych neměl být pomocí samostatné HDD kleci tak jako tak, je to téměř o PSU. Já bych jenom otáčet 90mm výfukový v horní zadní části věci kolem sebe a zase se do příjmu o 140 mm na PSU jste spec'd. Nice ochladí vzduch na PSU a pak nebudete mít žádné problémy se dvěma samostatnými tok vzduchu narážející jako 120mm výfukové na dně a zadní 140mm příjem na PSU jsou mnohem silnější než 90 mm v horní zadní části případ.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, než. Tnx Alex. Takže bude muset jít bez horní ventilátor, ale než jsem se používat před jako příjem, moudrý dost: P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| To je můj set-až dobré nebo špatné? | Bandit4575 | Obecné Hardware Chat | 3 | 6. prosinec 2008 05:12 |
| PS3 nějaký dobrý? | TomIsFat | PC a herní konzole | 5 | 28. března 2008 17:07 |
| Potřebuji dobrý PSU | ironsferret | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 31. prosince 2007 10:51 |
| Dobrý databází? | JoFo | Office & Aplikace | 1 | 2. října 2007 16:29 |
| Dobrý den všem. | prashsar | Představte Yourself Zde | 3 | 27. červenec 2007 13:48 |
| Thread Nástroje | |
| |