![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi, JA pravedan kupljen jedan Enermax Galaxy 1K Watt PSU DXX
i bio je idući u kupite ThermalTake Kandalf Silver sa strane 25cm fan (model br. VA9003SWA). Tako bih želio znati da li će PSU uklapaju u slučaju bez ukloniti vrh navijač jer je bigggggg Također, ako je moguće stavite PSU ima veliki ventilator prema dolje, tj. Galaxy treba gledati vodoravno od strane ![]() 10q
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hej up gromovnik.
Prvo, dobar izbor o PSU. Yup, to ćete fino stane u slučaju. The PSU šina proširiti sve do hdd kavez. Kao što je na svojoj strani (što u ovom slučaju). Nema problema stvarno, radije bih da bude okrenut drugdje da ga njegovim vlastitim opskrba svjež zrak, ali ne možete uvijek imati sa slucaju da ste odabrali.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tnx Alex.
Tako sam ga imati na pameti sigurno: ( Inače, na vrhu, ali ventilator bi trebao biti uklonjen inorder PSU instalirati? |
|
|
|||
|
|||
![]() Sudeći po pic ovdje, ne, tvoj 'ne idući u biti u mogućnosti koristiti fan na vrhu, ali ne bih toliko brinuti o tome. Što Thermaltake imati pokušao to učiniti sa rashladnih setup u ovom slučaju je stvoriti dvije odvojene zone. Jedan za mobo i povezane komponente (prednji usisni 120mm, straga 120mm usisni i strani 250mm) A jedan kavez za hdd (treba da ga koristite) na vrhu slučaj. To je ono sto je 90mm stražnji ispušni ventilator je. Ako je to meni? Ne bih se pomoću posebnog hdd kavezno anyway, to je da se zatvori u PSU. Ja bih samo okrenuti ispušnim 90mm na vrhu stražnjem dijelu i oko slučaju se to pretvorilo u jedan usisni za 140mm na PSU ste spec'd. Nice svjež zrak za PSU onda i nećeš dobiti neki problem sa dva odvojena strujanja zraka sudaraju kao ispušni 120mm na dnu 140mm straga i na uzimanje PSU mnogo više nego moćna 90mm u gornjem stražnjem dijelu slučaj.
|
|||
|
|||
|
Nego Ok. Tnx Alex. Tako će morati ići bez vrh navijač, ali od mene će se koristiti u prednjem kao usisivač, dovoljno mudri: P
|