kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Will it fit jó

Reply

Téma eszközök
Old November 19, 2007, 00:41
Csoport tagja

Default Will it fit jó

Szia, én most vettem egy Enermax Galaxy 1K wattos PSU DXX és el fogja venni a ThermalTake Kandalf ezüst és 25cm oldalsó ventilátor (model no. VA9003SWA). Szóval azt szeretném tudni, hogy ez a tápegység illeszkedik abban az esetben, anélkül, hogy távolítsa el a felső ventilátor, mivel bigggggg Akkor is, ha ez lehetséges, hogy a tápegység, amelynek nagy rajongója lefelé néznek, vagyis a Galaxy vízszintesen kell nézni az oldalon

10q
Old November 19, 2007, 00:47
Donor Group

Default Will it fit jó

Hé ki mennydörgő Jupiter.

Először is, jó választás a psu.

Aha, ez jól illeszkedik majd az ügyben. A sínek psu kiterjeszti egészen a hdd kalitka.

Ami pedig annak, hogy az oldalán (ha ebben az esetben). Nem igazán probléma, én inkább azt, hogy máshol kell néznie, hogy a saját ellátási hideg levegő, de nem mindig azzal, hogy ha választani.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old November 19, 2007, 00:54
Csoport tagja

Default Will it fit jó

Tnx Alex.

Szóval, hogy van az oldalon, az biztos: (

Akárhogy is, de a felső ventilátort is el kell oszlatni inorder telepíteni a tápegység?
Old November 19, 2007, 08:36
Donor Group

Default Will it fit jó

Ítélve a kép itt van, nem, ön nem lesz képes alkalmazni a top rajongó, de én nem aggódj annyira a dolgot.

Mi Thermaltake próbáltak tenni a hűtési beállítását ebben az esetben két különböző övezetekben.

Az egyik a mobo és a kapcsolódó alkatrészek (elöl 120 mm bevitelét, hátsó és oldalsó 120mm szívórendszerek 250mm)

És az egyik a HDD ketrec (ne használja) a tetején az ügyet. Ez az, amit a hátsó 90mm szagelszívó van.

Ha ez nekem?

Nem kell a külön HDD ketrec egyébként, hogy a közel a psu. Én viszont csak a kipufogógáz-90mm a felső hátsó az ügy körül, és kapcsolja be a bevitel a 140mm a psu you've spec'd. Szép hűvös levegőt a psu majd és nem lesz probléma a két különböző áramlatok a légi ütközést, mint a kipufogógáz-120 mm az alsó és a hátsó 140mm bevitelét a psu sokkal nagyobb teljesítményűek, mint a 90mm a tetején a hátsó doboz.

-Kanoakavirus
Old November 22, 2007, 03:17
Csoport tagja

Default Will it fit jó

Ok, mint. Tnx Alex. Így kell menni a tetejére rajongó, de nem fogom használni az első, mint a bevitel, elég okos: P
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.