![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia, én most vettem egy Enermax Galaxy 1K wattos PSU DXX
és el fogja venni a ThermalTake Kandalf ezüst és 25cm oldalsó ventilátor (model no. VA9003SWA). Szóval azt szeretném tudni, hogy ez a tápegység illeszkedik abban az esetben, anélkül, hogy távolítsa el a felső ventilátor, mivel bigggggg Akkor is, ha ez lehetséges, hogy a tápegység, amelynek nagy rajongója lefelé néznek, vagyis a Galaxy vízszintesen kell nézni az oldalon ![]() 10q
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hé ki mennydörgő Jupiter.
Először is, jó választás a psu. Aha, ez jól illeszkedik majd az ügyben. A sínek psu kiterjeszti egészen a hdd kalitka. Ami pedig annak, hogy az oldalán (ha ebben az esetben). Nem igazán probléma, én inkább azt, hogy máshol kell néznie, hogy a saját ellátási hideg levegő, de nem mindig azzal, hogy ha választani.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tnx Alex.
Szóval, hogy van az oldalon, az biztos: ( Akárhogy is, de a felső ventilátort is el kell oszlatni inorder telepíteni a tápegység? |
|
|
|||
|
|||
![]() Ítélve a kép itt van, nem, ön nem lesz képes alkalmazni a top rajongó, de én nem aggódj annyira a dolgot. Mi Thermaltake próbáltak tenni a hűtési beállítását ebben az esetben két különböző övezetekben. Az egyik a mobo és a kapcsolódó alkatrészek (elöl 120 mm bevitelét, hátsó és oldalsó 120mm szívórendszerek 250mm) És az egyik a HDD ketrec (ne használja) a tetején az ügyet. Ez az, amit a hátsó 90mm szagelszívó van. Ha ez nekem? Nem kell a külön HDD ketrec egyébként, hogy a közel a psu. Én viszont csak a kipufogógáz-90mm a felső hátsó az ügy körül, és kapcsolja be a bevitel a 140mm a psu you've spec'd. Szép hűvös levegőt a psu majd és nem lesz probléma a két különböző áramlatok a légi ütközést, mint a kipufogógáz-120 mm az alsó és a hátsó 140mm bevitelét a psu sokkal nagyobb teljesítményűek, mint a 90mm a tetején a hátsó doboz.
|
|||
|
|||
|
Ok, mint. Tnx Alex. Így kell menni a tetejére rajongó, de nem fogom használni az első, mint a bevitel, elég okos: P
|