פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

האם היא בכושר טוב

Reply

שרשרת כלים
Old 19 נובמבר 2007, 00:41
חבר קבוצת

Default האם היא בכושר טוב

היי, אני רק קנה Enermax של גלקסיה 1K Watt PSU DXX והוא היה הולך לקנות את ThermalTake Kandalf כסף עם המאוורר 25cm בצד (דגם לא. VA9003SWA). אז אני רוצה לדעת אם זה יהיה מתאים PSU המקרה מבלי להסיר את הדף אוהד שכן הוא bigggggg גם אם ניתן להציב את PSU בעל מעריץ גדול הפונה מטה, כלומר גלקסיה יש לראות אופקית מצד

10q
Old 19 נובמבר 2007, 00:47
קבוצת תורמים

היי Thunderer למעלה.

ראשית, בחירה טובה על PSU.

Yup, הוא יהיה בכושר מצוין במקרה. PSU Rails להאריך את כל הדרך אל HDD לכלוב.

לגבי צורך זה על הצד שלה (אתה חייב במקרה זה). באמת אין בעיה, אני מעדיף להיות זה מול זה במקום אחר כדי לקבל את עצמו אספקת האוויר קריר אבל לא תמיד אתה יכול לקבל את זה עם המקרה תבחר.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 19 נובמבר 2007, 00:54
חבר קבוצת

Tnx אלכס.

אז יש לי את זה בצד על בטוח: (

בכל מקרה, אבל הדף אוהד היה צריך להיות מוסרת inorder להתקין את PSU?
Old 19 נובמבר 2007, 08:36
קבוצת תורמים

לשפוט לפי pic כאן, לא, אתה לא תהיה מסוגל להשתמש מעריץ את הדף אבל לא הייתי דואג כל כך הרבה על זה.

Thermaltake מה ניסית לעשות עם תוכנית ההתקנה של הקירור במקרה זה הוא ליצור שני אזורי נפרדת.

אחד עבור mobo ושל Associated רכיבים (מול 120mm הכנסה, הכנסה ו 120mm אחורי בצד 250mm)

ואחד עבור לכלוב HDD (כדאי לך להשתמש בו) בחלק העליון של התיק. זה מה האחורית 90mm למצות עבור הוא מעריץ.

אם היה לי את זה?

אני לא משתמש נפרד HDD לכלוב בכל מקרה, זה עד כדי לסגור את PSU. אני מעוניינת רק להפעיל את 90mm למצות בחלק העליון האחורי של התיק סביב והופכים אותה לתוך קליטה של 140mm על PSU שכבר spec'd. נחמד קריר האוויר עבור PSU בו לא תקבל שום בעיה עם שני זרמים נפרדים אוויר colliding כפי 120mm למצות על התחתונה האחורית ואת 140mm הכנסה על PSU הם הרבה יותר חזק מאשר 90mm על החלק האחורי של הדף תיק.

-Kanoakavirus
Old 22 נובמבר 2007, 03:17
חבר קבוצת

אישור מ. TNX אלכס. אז יצטרכו להסתדר בלי הדף מעריץ, אבל ממה שאני ישתמשו מול כקובץ הכנסה, חכם מספיק: P
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
זוהי ההגדרה שלי טוב או רע? Bandit4575 כללי חומרה צ 'אט 3 6 דצמבר 2008 05:12
PS3 טוב? TomIsFat PC & קונסולת משחקים 5 -28 מרץ 2008 17:07
אני צריכה טובה PSU ironsferret מקרים & ספקי כוח 5 31 דצמבר 2007 10:51
מאגרי מידע טוב? JoFo חבילות Office & Applications 1 2nd אוקטובר 2007 16:29
יום טוב לכולם. prashsar ואציג את עצמך כאן 3 -27 יולי 2007 13:48
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.