mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Ar jis tinka gerai

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 19, 2007, 00:41
Narys

Default Ar jis tinka gerai

Sveiki, Aš ką tik nupirko Enermax Galaxy 1K Watt DXX PSU ir ketino pirkti Thermaltake Kandalf sidabro su 25cm ventiliatoriumi pusėje (modelio Nr. VA9003SWA). Ir aš norėčiau žinoti, ar šis PSU derės atveju nereikėtų panaikinti viršų ventiliatoriaus, nes jis yra bigggggg Taip pat, jei tai įmanoma vietą PSU atsižvelgdamas didelis gerbėjas susiduria žemyn, ty, galaktika turėtų būti laikomas horizontaliai iš šono

10q
Old Lapkritis 19, 2007, 00:47
Donorų grupės

Hey iki Perkūnas.

Pirma, geras pasirinkimas dėl PSU.

Yup, jis bus tinkamas baudos atveju. PSU bėgiai pratęsti visas būdas HDD narvų.

Kaip už tai, kad ji ant šono (Jūs turite šiuo atveju). Jokių problemų, tikrai, norėčiau, kad būtų galima spręsti kitur gauti to paties tiekimo šalto oro, bet ne visada gali būti, kad su atveju jūs pasirinksite.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Lapkritis 19, 2007, 00:54
Narys

Tnx Alex.

Taigi turiu turėti ją tikrai pusė: (

Anyway, bet viršų ventiliatorius turėtų būti pašalintos Inorder įdiegti PSU?
Old Lapkritis 19, 2007, 08:36
Donorų grupės

Sprendžiant Pic čia, ne, jums nebus suteikta galimybė pasinaudoti viršų gerbėjas, bet aš ne nerimauti tiek daug apie tai.

Kas Thermaltake bandė daryti su šaldymo nustatymas šioje byloje yra sukurti dvi atskiras zonas.

Vienas iš MOBO ir susijusios sudedamosios dalys (priekyje 120mm suvartojimas, gale 120mm įleidimo ir pusė 250mm)

Ir vienas HDD cage (jei naudojate jį) ne bylos viršuje. Štai ką gale 90mm išmetimo ventiliatorius skirtas.

Jei jis buvo man?

Norėčiau būti naudojamas ne atskiras HDD cage anyway, tai iki beveik PSU. Norėčiau tiesiog pasukti 90mm išmetimo viršuje gale atveju aplink ir paversti ją naudoti PSU Jūs spec'd 140mm suvartojimas. Nice Cool oro PSU tada ir jūs negausite jokių problemų su du atskiri srautai oro susidūrimo su 120mm išmetamųjų apačioje galinės dalies ir 140mm suvartojimas dėl PSU yra daug galingesnė nei apie viršaus gale 90mm atvejis.

-Kanoakavirus
Old Lapkritis 22, 2007, 03:17
Narys

Gerai kaip. TNX Alex. Taigi teks išsiversti be ventiliatoriaus viršų, bet nei aš, kuris bus naudojamas kaip visą normą, išmintingą pakankamai: P
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.