![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sveiki, es tikko nopircis Enermax Galaxy 1K Watt DXX PSU
un gatavojas iegādāties Thermaltake Kandalf Sudraba ar 25cm sānu ventilatoru (model no. VA9003SWA). Tāpēc es gribētu zināt, vai tas PSU iederēsies gadījumā neizņemot top ventilatoru, jo tas ir bigggggg Arī tad, ja tas ir iespējams laist PSU, kam liels ventilators vērsts uz leju, ti Galaxy jāaplūko horizontāli no sānu ![]() 10q
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hey up Thunderer.
Pirmkārt, laba izvēle psu. Yup, tas būs piemērots naudas sodu lietā. Psu sliedēm paplašināt visu veidu hdd cage. Kā, ņemot to savā pusē (jums ir šajā gadījumā). Nekādu problēmu tiešām, es gribētu, lai to saskaras kaut kur citur, lai saņemtu to pašu piegādi, vēss gaiss, bet jūs ne vienmēr var būt, ka, ja jūs izvēlaties.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tnx Alex.
Tātad man ir to puses, lai nodrošinātu: ( Anyway, bet top ventilatora būtu jānovērš inorder uzstādīt PSU? |
|
|
|||
|
|||
![]() Spriežot pēc pic šeit, nē, jums nebūs iespēja izmantot top ventilatoru, bet man nebūtu jāuztraucas tik daudz par to. Kas Thermaltake centušies darīt ar dzesēšanas setup šajā gadījumā ir izveidot divas atsevišķas zonas. Viens par MOBO un saistītie komponenti (priekšā 120mm uzņemšanu, aizmugurē 120mm ieplūdes un sānu 250mm) Un viena hdd cage (ja lietojat) augšpusē gadījumā. Tas ir tas, kas aizmugurē 90mm izplūdes ventilatoru ir. Ja tas bija man? Es neizmantos atsevišķus hdd cage anyway, tas ir tuvu psu. Es lūdzu tikai savukārt 90mm izplūdes augšdaļā aizmugurē gadījumā aptuveni un pārvērst to uzņemšanu par 140mm par psu esat spec'd. Nice vēss gaiss psu tad un jūs nesaņemsiet nevienu problēmu ar divām atsevišķām plūsmu gaisa sadursmes, kā 120mm izplūdes no apakšas aizmugurē un 140mm ieplūdes par psu ir daudz jaudīgāki, nekā 90mm uz augšu aizmugurē gadījums.
|
|||
|
|||
|
Ok par. TNX Alex. Tā būs iet bez tops ventilatoru, bet kā es izmantot priekšā kā devu pietiekami gudri: P
|