![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I just kupiony jeden Enermax Galaxy 1K Watt PSU DXX i zamierzamy kupić ThermalTake Kandalf Silver z boku 25cm wentylator (model no. VA9003SWA). Więc chciałbym wiedzieć, czy ten PSU zmieści się w przypadku bez konieczności wyciągania górę wentylatora gdyż jest bigggggg Także jeżeli jest to możliwe, aby umieścić PSU o wielkim fanem skierowane w dół, czyli Galaxy powinna być postrzegana poziomo od strony ![]() 10q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey na Thunderer. Po pierwsze, Wielki wybór na PSU. Tak, to będzie dobrze pasuje w tym przypadku. W PSU szynach rozszerzyć aż do klatki hdd. Jak za to na boku (trzeba w tym przypadku). Nie ma problemu naprawdę, wolę to być skierowane w innym miejscu, aby uzyskać jego własnych dostaw chłodnego powietrza, ale nie można mieć zawsze, że w przypadku wybrania.
|
| |||
| |||
| Tnx Alex. Więc muszę mieć to na stronie na pewno: ( Anyway, ale górę wentylatora musiałyby zostać usunięte inorder zainstalować PSU? |
|
| |||
| |||
![]() Sądząc po pic tutaj, nie, jesteś nie będzie mógł korzystać z góry wentylator, ale nie martw się tyle o tym. Co Thermaltake próbuje zrobić z instalacji chłodzenia w tym przypadku jest utworzenie dwóch oddzielnych stref. Jeden dla Mobo i powiązane elementy (przód 120mm spożycia, tylnych i bocznych 120mm spożycia 250mm) I jeden na klatce HDD (należy go używać) na górze w tej sprawie. That's what tylnej 90mm wentylator wyciągowy jest. Jeśli to do mnie? I nie byłoby za pomocą oddzielnych klatkach hdd mimo to, aby zamknąć na PSU. I'd prostu włącz 90mm spalin w górnej tylnej części przypadku wokół i włączyć go do spożycia do 140mm na PSU Ciebie spec'd. Nice chłodnego powietrza do PSU i wtedy nie będzie żadnego problemu z dwóch oddzielnych strumieni powietrza zderzanie jak 120mm spalin na dole tyłu i 140mm spożycia na PSU są znacznie bardziej wydajne niż 90mm w górnej tylnej części przypadek.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Niż Ok. Tnx Alex. Więc będą musiały przejść bez wentylatora górę, ale nie będę korzystać z przodu jak spożycie, wystarczająco mądry: P |
![]() |
|
| Zakładki |