![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, tocmai am cumparat un Enermax Galaxy 1K Watt DXX PSU şi aveam de gând să cumpere ThermalTake Kandalf argint cu 25cm partea ventilator (model nr. VA9003SWA). Deci, aş dori să ştiu dacă acest lucru se va potrivi PSU în cazul fără a fi nevoiţi să scoateţi fan sus, deoarece este bigggggg De asemenea, în cazul în care este posibil să plaseze PSU având mare fan cu faţa în jos, şi anume Galaxy ar trebui să fie văzut în poziţie orizontală din partea ![]() 10q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei până Thunderer. În primul rând, bună alegere pe PSU. Da, se va potrivi bine în acest caz. PSU de şine extinde pana la hdd cuşcă. În ceea ce-l au pe partea sa (pe care le-aţi în acest caz). Nici o problemă cu adevărat, aş prefera ca acesta să fie îndreptate în altă parte să-l proprii ale ofertei de aer rece, dar nu puteţi avea întotdeauna că în cazul pe care o alegeţi.
|
| |||
| |||
| Tnx Alex. Aşa că am să-l de partea sigur: ( Oricum, dar partea de sus ventilator ar trebui să fie eliminate inorder pentru a instala PSU? |
|
| |||
| |||
![]() Judecând după pic aici, nu, ca nu va fi capabil să folosească top fan, dar nu aş face griji atât de mult despre asta. Ce Thermaltake au încercat să fac cu răcire de configurare în acest caz, este de a crea două zone. Unul pentru mobo asociate şi componente (120mm aportul fata, spate 120mm aportul şi reacţiile 250mm) Şi într-o cuşcă pentru HDD (ar trebui să îl folosiţi) în partea de sus a cazului. Asta e ceea ce spate 90mm fan este de evacuare. În cazul în care acesta a fost de mine? Eu nu ar fi utilizarea separată hdd cuşcă, oricum, este de aproape de PSU. Aş doar 90mm la rândul său, la început de evacuare din spate de la caz în jurul şi să-l într-un aport de 140mm pe PSU pe care le-aţi spec'd. Frumoasa de aer rece pentru PSU şi apoi nu veti primi nici o problemă cu două fluxuri de aer colliding ca 120mm evacuare pe jos din spate, iar aportul de 140mm pe PSU sunt mult mai puternic decât 90mm pe sus spate a caz.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok mult. Tnx Alex. Deci, va trebui să plec fără a început fan, dar va utiliza decât am in fata ca un aport, suficient de înţelept: P |
![]() |
|
| Marcaje |