menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Bude to dobrý zapadajú

Reply

Thread Tools
Old 19. november 2007, 00:41
Člen Skupina

Default Bude to dobrý zapadajú

Ahoj, práve som kúpil Enermax Galaxy DXX PSU 1K Watt a šla kúpiť ThermalTake Kandalf Silver s 25 cm na strane ventilátora (model no. VA9003SWA). Takže by som chcel vedieť, či tento PSU bude vhodné v prípade, bez toho, aby k odstráneniu hornej ventilátor, pretože je bigggggg I keď je možné umiestniť PSU s veľkým ventilátorom nadol, tj Galaxy je potrebné vidieť vo vodorovnej polohe z boku

10 q
Old 19. november 2007, 00:47
Darcu Skupina

Hele až hromobijca.

Po prvé, Dobrá voľba na PSU.

Jo, to bude uloženie pokuty v danom prípade. PSU na koľajniciach rozšíri celú cestu na HDD klietke.

Čo sa za to, že je na jeho strane (musíte v tomto prípade). Žiadny problém naozaj by som najradšej, aby sa stretávajú inde ho získať vlastnú dodávku vzduchu v pohodě, ale nemôžete mať vždy v prípade, že si vyberiete.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 19. november 2007, 00:54
Člen Skupina

Tnx Alex.

Tak som sa ho na strane istá: (

Každopádně, ale hornej ventilátor by bolo potrebné odstrániť inorder nainštalovať PSU?
Old 19. november 2007, 08:36
Darcu Skupina

Súdiac podľa pic tu, no, you're nebude môcť používať hornej ventilátor, ale já bych si starosti toľko o tom.

Čo Thermaltake sa pokúsili urobiť s nastavením chladenie je v tomto prípade vytvoriť dve oddelené zóny.

Raz za Mobo a súvisiacich zložiek (vpredu 120 mm sania, vzadu 120 mm a bočné sania 250 mm)

A jeden pre HDD klietke (mal by ho používate) na začiatku prípadu. To je to, čo zadné 90mm výfukový ventilátor je.

Keby to bolo na mňa?

Já bych nemal byť pomocou samostatnej HDD klietke tak ako tak, je to takmer o PSU. Já bych jenom otáčať 90mm výfukový v hornej zadnej časti veci okolo seba a zase sa do príjmu o 140 mm na PSU ste spec'd. Nice ochladí vzduch na PSU a potom nebudete mať žiadne problémy s dvoma samostatnými tok vzduchu narážející ako 120mm výfukovej na dne a zadnej 140mm príjem na PSU sú oveľa silnejšie ako 90 mm v hornej zadnej časti prípad.

-Kanoakavirus
Old 22.listopadu 2007, 03:17
Člen Skupina

Ok, ako. Tnx Alex. Takže bude musieť ísť bez hornej ventilátor, ale ako som sa používať pred ako príjem, moudrý dost: P
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
To je môj set-až dobré alebo zlé? Bandit4575 Všeobecné Hardware Chat 3 6. december 2008 05:12
PS3 nejaký dobrý? TomIsFat PC a herné konzoly 5 28. marca 2008 17:07
Potrebujem dobrý PSU ironsferret Prípady & Napájacie zdroje 5 31. decembra 2007 10:51
Dobrý databáz? JoFo Office & Aplikácie 1 2. októbra 2007 16:29
Dobrý deň všetkým. prashsar Predstavte Yourself Tu 3 27. júl 2007 13:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.