мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Хоће ли стати добар

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Мар 2007, 00:41
Мембер Гроуп

Default Хоће ли стати добар

Бок, ЈА праведан купљен један Енермакс Галаксы 1К Уатт псу ДКСКС и био је идући да купите ТхермалТаке Кандалф Силвер са стране 25цм фан (модел бр. ВА9003СУА). Тако бих желео да зна да ли ће псу уклапају у случају без уклоните врх навијач јер је бигггггг Такође, ако је могуће ставите псу има велики вентилатор према доле, тј Галаксы треба гледати водоравно од стране

10к
Old 19. Мар 2007, 00:47
Донаторска Група

Хеј уп громовник.

Прво, добар избор о псу.

Ыуп, то ћете фино стане у случају. Тхе псу шина проширити све до ХДД кавез.

Као што је на својој страни (што у овом случају). Нема проблема стварно, радије бих да буде окренут другде да га његовим властитим снабдевање хладан ваздух, али не можете увек имати са слуцају да сте изабрали.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 19. Мар 2007, 00:54
Мембер Гроуп

Тнкс Алекс.

Тако сам га имати на памети сигурно: (

Иначе, на врху, али вентилатор би требао бити уклоњен инордер псу инсталирате?
Old 19. Мар 2007, 08:36
Донаторска Група

Судећи по ПИЦ овде, не, твој 'не лијегање бити у могућности да користите фан на врху, али не бих толико да брине о томе.

Шта Тхермалтаке имати суђен то учинити са расхладних сетуп у овом случају је створити две одвојене зоне.

Један за мобо и повезане компоненте (предњи усисне 120мм, страга 120мм усисне и страни 250мм)

А један кавез за ХДД (треба да га користите) на врху случај. То је оно сто је 90мм стражњи издувни вентилатор је.

Ако је то мени?

Не бих се помоћу посебног ХДД кавезни Аныуаы, то је да се затвори у псу. Ја бих само окренути издувним 90мм на врху стражњем делу и око случају се то претворило у један усисне за 140мм на псу сте спец'д. Нице хладан ваздух за псу онда и нећеш добити неки проблем са два одвојена струјања ваздуха сударају као издувни 120мм на дну 140мм страга и на узимање псу много више него моћна 90мм у горњем стражњем делу случај.

-Каноакавирус
Old 22. Мар 2007, 03:17
Мембер Гроуп

Него Ок. Тнкс Алекс. Тако ће морати да иде без врх навијач, али од мене ће се користити у предњем као усисивач, довољно мудри: П
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ово је мој сет-уп добри или лоши? Бандит4575 Генерал Хардуаре Цхат 3 6 децембар 2008 05:12
Пс3 сваком добром? ТомИсФат ПЦ & конзоле Игре 5 28 март 2008 17:07
Треба ми добар псу иронсферрет Цасес & Поуер Супплиес 5 31 децембар 2007 10:51
Добра база података? ЈоФо Оффице & Апплицатионс 1 2 октобар 2007 16:29
Добар дан свима. прасхсар Увести Ыоурселф Овде 3 27. јула 2007 13:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц