![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я тільки що купила Enermax Galaxy DXX 1K ватний БЖ і збирався купити срібло Thermaltake Kandalf з боку 25см вентилятор (моделі немає. VA9003SWA). Тому я хотів би знати, це блок живлення буде вписуватися в разі без видалення верхнього вентилятора, оскільки вона є bigggggg Також якщо є можливість розмістити блок живлення з великим вентилятором вниз, тобто "Гелаксі" повинна розглядатися в горизонтальній площині від сторони ![]() 10Q |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей до громовержець. По-перше, Хороший вибір на БП. Ага, воно буде Fit штрафу у справі. PSU рейок продовжити аж до HDD клітці. Що стосується покласти його на свій бік (у вас є в даному випадку). Це не проблема, дійсно, я б вважав за краще, щоб воно зіткнеться інших дістати власну поставку прохолодне повітря, але ви можете не завжди є, що при нагоді ви виберете.
|
| |||
| |||
| Tnx Алекс. Так що я, щоб він на стороні точно: ( Так чи інакше, але верхнього вентилятора повинна бути вилучена симетричний для установки блоку живлення? |
|
| |||
| |||
![]() Судячи з ПОС тут немає, ви не будете мати можливість використовувати верхній вентилятор, але я б не став так турбуватися про це. Що Thermaltake намагалися робити з охолоджувальної установки в цьому випадку створити дві окремі зони. Один для системних плат і супутніх компонентів (передні при 120mm, 120mm задній стороні всмоктування і 250 мм) І один для HDD клітку (якщо ви використовуєте його) у верхній частині корпуса. Це те, що задні 90mm витяжний вентилятор для. Якщо б це було мені? Я б не використати окремий жорсткий диск клітку в будь-якому випадку, це, щоб закрити до блоку живлення. Я просто увімкніть 90mm вихлопних газів у верхній задній частині корпусу навколо і перетворити його доза для 140mm на БП ви дозволяє білд. Nice прохолодне повітря для блоку живлення, і тоді ви не отримаєте жодних проблем з двома окремими потоками повітря зіштовхуються як 120mm вихлопних газів на дно і задні 140mm при ПГУ на набагато більш потужний, ніж 90mm на верхній задній частині випадок.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, ніж. TNX Алекс. Таким буде йти без верхнього вентилятора, але чим я буду використовувати як передній споживання, достатньо мудрі: P |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Це моя настройка Добре це чи погано?? | Bandit4575 | Генеральний обладнання чат | 3 | 6 грудня 2008 05:12 |
| PS3 будь-який хороший? | TomIsFat | PC & консоль Gaming | 5 | 28 березня 2008 17:07 |
| Мені потрібен хороший блок живлення | ironsferret | Справа & блоки живлення | 5 | 31 грудня 2007 10:51 |
| Добре баз даних? | JoFo | Office Suites & Застосування | 1 | 2 жовтня 2007 16:29 |
| Гарний день для всіх. | prashsar | Тут Introduce Yourself | 3 | 27 липня 2007 13:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |