по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

XPS 625 Течни Охлаждане Премахване

Reply

Нишка Инструменти
Old 9 юни 2009 г., 06:52
Новите държави Група

Default XPS 625 Течни Охлаждане Премахване

Здравейте всички, като не са успели да разбера това никъде другаде да се обърнете към форума.

В бъдеще ще се нуждаят от модернизация на процесора си, проблемът е, че там е течен Охладителна система блокира достъпа до нея. В винтове към него са в неудобно и трудно да достигнат места, и от погледи на него няма начин да се получи винт шофьор да се поберат в него. Също така с моя минал опит с Dell е, че те не искали да моден техните компютри.

Има ли някой тук е запознат с insides на XPS 625, и ако това е възможно на всички?
Old 9 юни 2009 г., 07:40
Член Група

Default XPS 625 Течни Охлаждане Премахване

всеки шанс за снимка? Не знам какво е вътре и XPS 625 прилича (болните имат Google все пак), но ако те успяват да получите винтове там, му трябва да е възможно да ги пак някак!

Но да знам чувството, Dells са реални болки да надстроите, дяволите последен път видях в един Отне ми 10мин за да разбера как да се отвори язовир нещо!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Мисля си за закупуване на течни Охладителна система antirem Случаи & Power Доставки 4 21 май 2009 г. 13:24
Планиране първи SLI / течно охлаждане издокарвам помогне ..... Soverntear Общи Хардуер Чат 35 19 май 2009 г. 15:49
Течни Охлаждане за инсталиране, или не? deldrice Общи Хардуер Чат 7 28 Дек 2008 20:50
Течни Охлаждане Инсталиране помощ! Compasky Общи Хардуер Чат 2 21 Jan 2008 16:39
Охлаждане с течност emmaonline Общи Хардуер Чат 2 17 Март 2007 15:51
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc