![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, které nebyly schopny tento údaj se nikde jinde jsem se obrátit na fórum. V budoucnu budu potřebovat na modernizaci můj cpu, problém je v tom, že existuje kapalina chladicí systém blokování přístupu k ní. Šrouby, které jsou mu nepříjemná a těžko dosáhnout míst, a od vypadá na to neexistuje žádný způsob, jak získat šroub řidiče, aby se vešly do toho. Také se svou dosavadní zkušenost s dell je, že nejsou jako ty mod na svých počítačích. Je tu někdo obeznámen s vnitřky z XPS 625 a pokud je to vůbec možné? |
|
| |||
| |||
| jakoukoli šanci na fotografii? I dont vědět, co je uvnitř a XPS 625 vypadá (nemocní mají google ačkoli), ale pokud by se podařilo dostat se šroubky tam, musím být jeho možné získat jich zase nějak! Vím, že jo, ale ten pocit, Dells jsou skutečné bolesti upgradovat, to poslední době jsem se díval na jednom mi trvalo 10min na to, jak otevřít přehrady věc! |