μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

XPS 625 Υγρόψυκτο Απομάκρυνση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Ιουν 2009, 06:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default XPS 625 Υγρόψυκτο Απομάκρυνση

Γεια σε όλους, αφού δεν ήταν σε θέση να ποσοστό αυτό οπουδήποτε αλλού να στραφώ σε ένα φόρουμ.

Στο μέλλον θα χρειαστεί να αναβάθμιση cpu μου, το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ένα υγρό σύστημα ψύξης εμποδίζει την πρόσβαση σε αυτό. Οι βίδες πρέπει να είναι αμήχανη και σκληρά για να επιτύχουν τοποθεσίες, καθώς και από τα βλέμματα του ότι δεν υπάρχει τρόπος για να έχετε ένα κατσαβίδι για να χωράει εκεί μέσα. Επίσης με το παρελθόν μου εμπειρία με την Dell είναι ότι δεν θέλαμε να mod τους υπολογιστές τους.

Είναι κανείς εδώ εξοικειωμένος με το εσωτερικό ενός XPS 625 και αν αυτό είναι δυνατόν, σε όλα;
Old 9η Ιουν 2009, 07:40
Μέλος Ομάδα

Default XPS 625 Υγρόψυκτο Απομάκρυνση

κάθε πιθανότητα μια φωτογραφία; Ι dont ξέρτε τι το εσωτερικό του και XPS 625 μοιάζει (άρρωστος έχει google και αν) αλλά αν καταφέρει να τις βίδες εκεί, την Πρέπει να είναι δυνατόν να τις κάνουμε και πάλι με κάποιο τρόπο!

Αλλά ναι ξέρω το συναίσθημα, Dells είναι πραγματικά πόνους για την αναβάθμιση, κόλαση τελευταία στιγμή θ εξεταστούν μία μου πήρε 10 λεπτά για να καταλάβουμε πώς να ανοίξει το φράγμα τίποτα!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Σκέφτεστε την αγορά ενός συστήματος ψύξης υγρών antirem Θήκες & Τροφοδοτικά 4 21η Μαΐου 2009 13:24
Σχεδιασμός First Out SLI / Υγρόψυκτο εξέδρας βοηθήσει ..... Soverntear Γενική Συζήτηση Hardware 35 19 Μαΐου 2009 15:49
Υγρόψυκτο εγκατάστασης, ή δεν είναι; deldrice Γενική Συζήτηση Hardware 7 28 Δεκ. 2008 20:50
Υγρόψυκτο Εγκατάσταση βοήθεια! Compasky Γενική Συζήτηση Hardware 2 21 Ιαν 2008 16:39
Υγρόψυκτο emmaonline Γενική Συζήτηση Hardware 2 17 Μαρ 2007 15:51
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.