manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

XPS 625 Liquid Cooling Uklanjanje

Reply

Thread Tools
Old 9. lipnja 2009, 06:52
Novi član grupe

Default XPS 625 Liquid Cooling Uklanjanje

Bok svima, nakon što nije bio u mogućnosti to podoba ovaj vanjska nigdje obratiti na forum.

U budućnosti ću treba da nadograđujete CPU moj, problem je da je sustav hlađenja tekućinom blokiranjem pristupa na njega. U nju su vijcima u neugodan i teško doći do mjesta, od izgleda to ne postoji način da se dobije screw driver da stane unutra. I sa moje prošlosti iskustvo s Dell je da oni ne vole da se mod njihovim računalima.

Je li itko ovdje upoznati s utroba od XPS 625 i ako je to moguće uopće?
Old 9. lipnja 2009, 07:40
Member Group

Default XPS 625 Liquid Cooling Uklanjanje

bilo kakve šanse za fotografiju? Ja dont znati što je unutra i izgleda kao XPS 625 (bolestan imate Google ipak), ali ako ih uspjela dobiti vijaka tamo, njegove Moram biti moguće da bi ih opet nekako!

Ali znam da je osjećanje, bolovi u realnom Dells su za nadogradnju, dovraga, posljednji put sam ga gledao na jednom uzeo me za 10min shvatiti kako otvoriti brane stvar!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Razmišljate o kupnji sustava za hlađenje tekućinom antirem Cases & Power Supplies 4 21. svibanj 2009 13:24
Planiranje First Out Sli / Hlađenje tekućinom katarka ..... help Soverntear General Hardware Chat 35 19. svibanj 2009 15:49
Liquid Cooling Setup, ili ne? deldrice General Hardware Chat 7 28. prosinac 2008 20:50
Liquid Cooling Ugradnja pomoć! Compasky General Hardware Chat 2 21 siječanj 2008 16:39
Hlađenje tekućinom emmaonline General Hardware Chat 2 17. ožujak 2007 15:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.