![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, nakon što nije bio u mogućnosti to podoba ovaj vanjska nigdje obratiti na forum. U budućnosti ću treba da nadograđujete CPU moj, problem je da je sustav hlađenja tekućinom blokiranjem pristupa na njega. U nju su vijcima u neugodan i teško doći do mjesta, od izgleda to ne postoji način da se dobije screw driver da stane unutra. I sa moje prošlosti iskustvo s Dell je da oni ne vole da se mod njihovim računalima. Je li itko ovdje upoznati s utroba od XPS 625 i ako je to moguće uopće? |
|
| |||
| |||
| bilo kakve šanse za fotografiju? Ja dont znati što je unutra i izgleda kao XPS 625 (bolestan imate Google ipak), ali ako ih uspjela dobiti vijaka tamo, njegove Moram biti moguće da bi ih opet nekako! Ali znam da je osjećanje, bolovi u realnom Dells su za nadogradnju, dovraga, posljednji put sam ga gledao na jednom uzeo me za 10min shvatiti kako otvoriti brane stvar! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Razmišljate o kupnji sustava za hlađenje tekućinom | antirem | Cases & Power Supplies | 4 | 21. svibanj 2009 13:24 |
| Planiranje First Out Sli / Hlađenje tekućinom katarka ..... help | Soverntear | General Hardware Chat | 35 | 19. svibanj 2009 15:49 |
| Liquid Cooling Setup, ili ne? | deldrice | General Hardware Chat | 7 | 28. prosinac 2008 20:50 |
| Liquid Cooling Ugradnja pomoć! | Compasky | General Hardware Chat | 2 | 21 siječanj 2008 16:39 |
| Hlađenje tekućinom | emmaonline | General Hardware Chat | 2 | 17. ožujak 2007 15:51 |
| Thread Tools | |
| |