kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

XPS 625 Liquid Cooling Removal

Reply

Téma eszközök
Old Június 9 2009, 06:52
Új tag Csoport

Üdv mindenkinek, mivel nem tudta a megoldás máshol fordulni, hogy a fórum.

A jövőben én lesz szüksége a korszerűsítési my CPU, a probléma az, hogy van olyan folyadék hűtőrendszer blokkoló hozzáférést. A csavarok is vannak kellemetlen és nehezen elérhető helyeken, valamint az látszik, hogy nincs módja, hogy egy csavarhúzó fér be oda. Szintén a korábbi tapasztalatok alapján a Dell, hogy nem tetszik a mod számítógépükre.

Van itt valaki itt ismeri a belsejét egy XPS 625 és ha ez egyáltalán lehetséges?
Old Június 9 2009, 07:40
Csoport tagja

esetleg egy fotó? I dont know what belsejében és XPS 625 külleme (rosszul van a Google-bár), de ha sikerült a csavarok vannak, annak kell lennie, hogy azokat újra valahogy!

De persze tudom, az az érzésem, Dells igazi fájdalom a frissítést, a pokol utolsó alkalommal néztem egy vett nekem 10min, hogy kitaláljuk, hogyan lehet megnyitni a gát dolog!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.