פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

XPS 625 Liquid Cooling הסרה

Reply

שרשרת כלים
Old 9 יוני 2009, 06:52
קבוצת חברות חדשות

Default XPS 625 Liquid Cooling הסרה

שלום לכולם, נתקל לא הצליחה להבין את זה בכל מקום אחר אני פונה אל הפורום.

בעתיד אני יהיה צורך לשדרג את CPU, הבעיה היא שיש נוזל קירור המערכת חוסמת את הגישה אליו. את ברגים אליו הם מסורבל וקשה להגיע מיקומים, וכן את המראה של זה, אין דרך להשיג בורג הנהג כדי שיתאים לשם. גם ניסיון העבר שלי עם Dell היא שהם לא אוהבים אותך "המשרד המחשבים שלהם.

האם מישהו כאן מכיר את insides של XPS 625 ואם זה אפשרי בכלל?
Old 9 יוני 2009, 07:40
חבר קבוצת

Default XPS 625 Liquid Cooling הסרה

כל סיכוי של תמונה? אני יודע מה dont את פנים ו XPS 625 נראה (חולה יש אף Google), אבל אם הם הצליחו להשיג את ברגים שם, את צריכה להיות אפשרות לקבל אותם שוב איכשהו!

אבל כן, אני מכיר את ההרגשה, Dells הם מאמצים כדי לשדרג אמיתי, לעזאזל, בפעם האחרונה הסתכלתי אחד לקח אותי 10min כדי להבין איך לפתוח את סכר דבר!
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
חושב לקנות מערכת קירור נוזלי antirem מקרים & ספקי כוח 4 21st מאי 2009 13:24
תכנון הזמנה ראשונה SLI / נוזל קירור ציוד עזרה ..... Soverntear כללי חומרה צ 'אט 35 19th מאי 2009 15:49
נוזלי קירור ההתקנה, או לא? deldrice כללי חומרה צ 'אט 7 -28 דצמבר 2008 20:50
נוזלי קירור התקנה עזרה! Compasky כללי חומרה צ 'אט 2 21st ינואר 2008 16:39
נוזלי קירור emmaonline כללי חומרה צ 'אט 2 -17 מרץ 2007 15:51
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.