![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, נתקל לא הצליחה להבין את זה בכל מקום אחר אני פונה אל הפורום. בעתיד אני יהיה צורך לשדרג את CPU, הבעיה היא שיש נוזל קירור המערכת חוסמת את הגישה אליו. את ברגים אליו הם מסורבל וקשה להגיע מיקומים, וכן את המראה של זה, אין דרך להשיג בורג הנהג כדי שיתאים לשם. גם ניסיון העבר שלי עם Dell היא שהם לא אוהבים אותך "המשרד המחשבים שלהם. האם מישהו כאן מכיר את insides של XPS 625 ואם זה אפשרי בכלל? |
|
| |||
| |||
| כל סיכוי של תמונה? אני יודע מה dont את פנים ו XPS 625 נראה (חולה יש אף Google), אבל אם הם הצליחו להשיג את ברגים שם, את צריכה להיות אפשרות לקבל אותם שוב איכשהו! אבל כן, אני מכיר את ההרגשה, Dells הם מאמצים כדי לשדרג אמיתי, לעזאזל, בפעם האחרונה הסתכלתי אחד לקח אותי 10min כדי להבין איך לפתוח את סכר דבר! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חושב לקנות מערכת קירור נוזלי | antirem | מקרים & ספקי כוח | 4 | 21st מאי 2009 13:24 |
| תכנון הזמנה ראשונה SLI / נוזל קירור ציוד עזרה ..... | Soverntear | כללי חומרה צ 'אט | 35 | 19th מאי 2009 15:49 |
| נוזלי קירור ההתקנה, או לא? | deldrice | כללי חומרה צ 'אט | 7 | -28 דצמבר 2008 20:50 |
| נוזלי קירור התקנה עזרה! | Compasky | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 21st ינואר 2008 16:39 |
| נוזלי קירור | emmaonline | כללי חומרה צ 'אט | 2 | -17 מרץ 2007 15:51 |
| שרשרת כלים | |
| |