mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

XPS 625 Aušinimas skysčiu išbraukimas

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2009, 06:52
Naujas Narys

Default XPS 625 Aušinimas skysčiu išbraukimas

Hi everyone, atsižvelgdama negalėjo suprasti tai iš niekur kitur aš kreiptis į forumą.

Ateityje aš, kuriems reikia atnaujinti savo CPU, problema yra ta, kad skysčio aušinimo sistema blokuoja prieigą prie jo. Vintas tai yra nepatogi ir sunkiai pasiekiamas vietas, ir atrodo, kad jis nėra būdas gauti atsuktuvą, kad tinka ten. Taip pat mano patirtis su Dell, kad jiems nepatinka jums mod savo kompiuterius.

Ar kas nors čia susipažino su vidiniuose ir XPS 625 ir, jei tai iš viso įmanoma?
Old 9 birželis 2009, 07:40
Narys

Default XPS 625 Aušinimas skysčiu išbraukimas

bet nuotrauka šansas? I dont know what viduje ir XPS 625 atrodo (blogai turėti Google nors), bet jei jie sugebėjo gauti varžtų ten jo turiu būti įmanoma gauti juos dar kaip nors!

O Yeah I know jausmas, Dells tikri skausmai atnaujinti, Hell paskutinį kartą aš mačiau ne viena ji paėmė mane 10min išsiaiškinti, kaip atidaryti dam thing!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ketinate pirkti Aušinimo skysčiu sistemos antirem Cases & Power Supplies 4 Gegužė 21, 2009 13:24
Planavimas kaip pirmasis SLI / Aušinimas skysčiu Rig ..... Pagalba Soverntear General Hardware Chat 35 Gegužė 19, 2009 15:49
Aušinimas skysčiu parametrai, ar ne? deldrice General Hardware Chat 7 28 gruodis 2008 20:50
Aušinimo įrenginių padėti! Compasky General Hardware Chat 2 21 sausis 2008 16:39
Aušinimo emmaonline General Hardware Chat 2 Kovas 17, 2007 15:51
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.