mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

XPS 625 lichid de răcire Eliminarea

Reply

Thread Tools
Old 9 iunie 2009, 06:52
Noile state Group

Default XPS 625 lichid de răcire Eliminarea

Bună tuturor, nu au fost capabili să figura asta oriunde am transforma într-un forum.

În viitor, voi avea nevoie de upgrade la procesorul meu, problema este că nu există un lichid de răcire sistem de blocare a accesului la acestea. Şuruburile la acesta se află în penibil şi greu pentru a ajunge la locatii, precum şi de la ea pare a nu există nici o modalitate de a obţine un şurub conducător auto pentru a se potrivi într-acolo. De asemenea, cu experienţa anterioară cu Dell este că ei nu vrea sa mod computerele lor.

Este cineva aici familiarizat cu insides de un XPS 625 şi, dacă acest lucru este posibil, la toate?
Old 9 iunie 2009, 07:40
Grupul de stat

Default XPS 625 lichid de răcire Eliminarea

nici o şansă de a o fotografie? I dont know ce interiorul şi arată ca XPS 625 (prost, deşi avea un google), dar în cazul în care acestea au reuşit să obţineţi suruburi acolo, ei trebuie să fie posibil să-i din nou un fel!

Dar, da stiu sentimentul, Dells sunt dureri reale de a actualiza, la dracu ultimul timp m-am uitat la un mi-a luat-o la 10min seama cum de a deschide barajul lucru!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.