menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

XPS 625 Liquid Chladenie Odstránenie

Reply

Thread Tools
Old 9. júna 2009, 06:52
Nový člen skupiny

Default XPS 625 Liquid Chladenie Odstránenie

Ahoj všetci, ktoré neboli schopné tento údaj sa nikde inde som sa obrátiť na fórum.

V budúcnosti budem potrebovať na modernizáciu môj cpu, problém je v tom, že existuje kvapalina chladiaci systém blokovanie prístupu k nej. Skrutky, ktoré sú mu nepríjemná a ťažko dosiahnuť miest, a od vyzerá na to neexistuje žiadny spôsob, ako získať skrutku vodiča, aby sa zmestili do toho. Tiež sa svoju doterajšiu skúsenosť s dell je, že nie sú ako ty mod na svojich počítačoch.

Je tu niekto oboznámený s vnútrajškom z XPS 625 a ak je to vôbec možné?
Old 9. júna 2009, 07:40
Člen Skupina

Default XPS 625 Liquid Chladenie Odstránenie

akúkoľvek šancu na fotografiu? I dont vedieť, čo je vo vnútri a XPS 625 vyzerá (chorí majú google hoci), ale ak by sa podarilo dostať sa šroubky tam, musím byť jeho možné získať ich zase nějak!

Viem, že jo, ale ten pocit, Dells sú skutočné bolesti upgradovať, to poslednej dobe som sa díval na jednom mi trvalo 10min na to, ako otvoriť priehrady vec!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Rozmýšľate o kúpe kvapalné chladiaci systém antirem Prípady & Napájacie zdroje 4 21. mája 2009 13:24
Plánovanie Out Prvé SLI / Chladiaca kvapalina Rig ..... pomozte Soverntear Všeobecné Hardware Chat 35 19. mája 2009 15:49
Chladenie kvapalinou Setup, alebo nie? deldrice Všeobecné Hardware Chat 7 28. decembra 2008 20:50
Chladenie kvapalinou Inštalácia pomoc! Compasky Všeobecné Hardware Chat 2 21 januára 2008 16:39
Chladenie kvapalinou emmaonline Všeobecné Hardware Chat 2 17. marca 2007 15:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.