![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, ktoré neboli schopné tento údaj sa nikde inde som sa obrátiť na fórum. V budúcnosti budem potrebovať na modernizáciu môj cpu, problém je v tom, že existuje kvapalina chladiaci systém blokovanie prístupu k nej. Skrutky, ktoré sú mu nepríjemná a ťažko dosiahnuť miest, a od vyzerá na to neexistuje žiadny spôsob, ako získať skrutku vodiča, aby sa zmestili do toho. Tiež sa svoju doterajšiu skúsenosť s dell je, že nie sú ako ty mod na svojich počítačoch. Je tu niekto oboznámený s vnútrajškom z XPS 625 a ak je to vôbec možné? |
|
| |||
| |||
| akúkoľvek šancu na fotografiu? I dont vedieť, čo je vo vnútri a XPS 625 vyzerá (chorí majú google hoci), ale ak by sa podarilo dostať sa šroubky tam, musím byť jeho možné získať ich zase nějak! Viem, že jo, ale ten pocit, Dells sú skutočné bolesti upgradovať, to poslednej dobe som sa díval na jednom mi trvalo 10min na to, ako otvoriť priehrady vec! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rozmýšľate o kúpe kvapalné chladiaci systém | antirem | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 21. mája 2009 13:24 |
| Plánovanie Out Prvé SLI / Chladiaca kvapalina Rig ..... pomozte | Soverntear | Všeobecné Hardware Chat | 35 | 19. mája 2009 15:49 |
| Chladenie kvapalinou Setup, alebo nie? | deldrice | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 28. decembra 2008 20:50 |
| Chladenie kvapalinou Inštalácia pomoc! | Compasky | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 21 januára 2008 16:39 |
| Chladenie kvapalinou | emmaonline | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 17. marca 2007 15:51 |
| Thread Tools | |
| |