мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

КСПС 625 Ликуид цоолинг Уклањање

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. јуни 2009, 06:52
Нови члан групе

Default КСПС 625 Ликуид цоолинг Уклањање

Здраво свима, након што није био у могућности за фигура данашји вањска нигде обратити на форум.

У будућности ћу треба да ал̌урирате ЦПУ мој, проблем је да је систем хлађења течношћу блокирањем приступа на њега. У њу су вијцима у непријатан и тешко доћи до места, од изгледа то не постоји начин да се добије сцреу дривер да стане унутра. И са моје прошлости искуство са Делл је да они не воле да се мод њиховим рачунарима.

Да ли је ико овде упознати са утроба од КСПС 625 и ако је то могуће уопште?
Old 9. јуни 2009, 07:40
Мембер Гроуп

Default КСПС 625 Ликуид цоолинг Уклањање

било какве шансе за фотографију? Ја донт кноткле шта је унутра и изгледа као КСПС 625 (болестан имате Гоогле ипак), али ако их успјела добити вијака тамо, његове Морам бити могуће да би их опет некако!

Али знам да је осећање, болови у реалном Деллс су за надоградњу, доврага, последњи пут сам га гледао на једном узео ме за 10мин схватити како отворити бране ствар!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц