![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, након што није био у могућности за фигура данашји вањска нигде обратити на форум. У будућности ћу треба да ал̌урирате ЦПУ мој, проблем је да је систем хлађења течношћу блокирањем приступа на њега. У њу су вијцима у непријатан и тешко доћи до места, од изгледа то не постоји начин да се добије сцреу дривер да стане унутра. И са моје прошлости искуство са Делл је да они не воле да се мод њиховим рачунарима. Да ли је ико овде упознати са утроба од КСПС 625 и ако је то могуће уопште? |
|
| |||
| |||
| било какве шансе за фотографију? Ја донт кноткле шта је унутра и изгледа као КСПС 625 (болестан имате Гоогле ипак), али ако их успјела добити вијака тамо, његове Морам бити могуће да би их опет некако! Али знам да је осећање, болови у реалном Деллс су за надоградњу, доврага, последњи пут сам га гледао на једном узео ме за 10мин схватити како отворити бране ствар! |