менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

XPS 625 Рідке охолодження видаленню

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 06:52
Нові члени групи

Default XPS 625 Рідке охолодження видаленню

Привіт усім, що мають не змогли визначити це ніде я переходжу до форуму.

У майбутньому я буду потребують оновлення мого процесора, проблема в тому, що є рідина системи охолодження блокує доступ до нього. Гвинтами до нього в незручне і важкодоступних місцях, і від поглядів його не існує способу отримати викрутку, щоб вписуватися в там. Крім того, з моїм минулим досвідом з Dell, що вони не хотіли, щоб Ви моделювання їх комп'ютери.

Хто-небудь тут знайомий з нутрощами XPS 625 і чи можливо це взагалі?
Old 9 червня 2009, 07:40
Член групи

Default XPS 625 Рідке охолодження видаленню

ніяких шансів на фото? Я не знаю, що всередині і XPS 625 виглядає як (жорстоке мати хоча Google), але якщо їм вдасться отримати гвинтів там її Gotta Be можливо, щоб вони знову як-небудь!

Але Так, я знаю це відчуття, Dells реальні зусилля, щоб оновлення, ад останній раз я дивився на одному він взяв мене 10хв, щоб зрозуміти, як відкрити греблю річ!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вирішили придбати рідина системи охолодження antirem Справа & блоки живлення 4 21 травня 2009 13:24
Планування З першого SLI / рідинне охолодження Ріг допомогти ..... Soverntear Генеральний обладнання чат 35 19 травня 2009 15:49
Рідке охолодження установки чи ні? deldrice Генеральний обладнання чат 7 28 грудня 2008 20:50
Рідкі холодильні установки допомогу! Compasky Генеральний обладнання чат 2 21 січня 2008 16:39
Рідке охолодження emmaonline Генеральний обладнання чат 2 17 березня 2007 15:51
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.