![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім, що мають не змогли визначити це ніде я переходжу до форуму. У майбутньому я буду потребують оновлення мого процесора, проблема в тому, що є рідина системи охолодження блокує доступ до нього. Гвинтами до нього в незручне і важкодоступних місцях, і від поглядів його не існує способу отримати викрутку, щоб вписуватися в там. Крім того, з моїм минулим досвідом з Dell, що вони не хотіли, щоб Ви моделювання їх комп'ютери. Хто-небудь тут знайомий з нутрощами XPS 625 і чи можливо це взагалі? |
|
| |||
| |||
| ніяких шансів на фото? Я не знаю, що всередині і XPS 625 виглядає як (жорстоке мати хоча Google), але якщо їм вдасться отримати гвинтів там її Gotta Be можливо, щоб вони знову як-небудь! Але Так, я знаю це відчуття, Dells реальні зусилля, щоб оновлення, ад останній раз я дивився на одному він взяв мене 10хв, щоб зрозуміти, як відкрити греблю річ! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вирішили придбати рідина системи охолодження | antirem | Справа & блоки живлення | 4 | 21 травня 2009 13:24 |
| Планування З першого SLI / рідинне охолодження Ріг допомогти ..... | Soverntear | Генеральний обладнання чат | 35 | 19 травня 2009 15:49 |
| Рідке охолодження установки чи ні? | deldrice | Генеральний обладнання чат | 7 | 28 грудня 2008 20:50 |
| Рідкі холодильні установки допомогу! | Compasky | Генеральний обладнання чат | 2 | 21 січня 2008 16:39 |
| Рідке охолодження | emmaonline | Генеральний обладнання чат | 2 | 17 березня 2007 15:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |