![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти момчета
Айв инсталирали нова касета черно мастило за моя принтер и става дума в LCD дисплея грешка код 50в Айв изключени захранващия кабел и я поставете отново, почистване на съединители и аз все още се получи грешка от помощ |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Какъв модел принтер е това? Направете ...? Дайте ни шанс да Ви помогнем да
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
Цитат:
Цитат:
![]()
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
принтера е Dell A940 му един remanufactured един часа Айв почистени от конектори и дюзите и все още го казва грешка
|
|
|
|||
|
|||
|
След малко на изследванията хора предполагат, че тя може да е, защото цветът патрон е ниско (не дава смисъл аз знам, но ей)
|
|||
|
|||
|
Цветът касета isn't ниска
|
|
|
|||
|
|||
|
Това касети с мастило Dell? Или от друго дружество, които са били много по-скъпо?
|
|||
|
|||
|
но аз мисля, DONT на този проблем, защото Айв използвани remanufactured такива, преди да
|