![]() |
|
|
|||
|
|||
|
hi guys
IVE εγκατασταθεί μια νέα μαύρη μελάνη φυσίγγιο για εκτυπωτή μου και ό, τι στην οθόνη LCD κωδικό σφάλματος 50γ IVE αποσυνδεθεί το καλώδιο τροφοδοσίας και να το ξανά, να καθαρίζονται οι υποδοχές και εξακολουθώ να λάβετε το σφάλμα οποιαδήποτε βοήθεια |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Τι είναι αυτό το μοντέλο του εκτυπωτή; Μάρκα ...; Δώστε μας μια ευκαιρία για να σας βοηθήσει να
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]()
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
εκτυπωτή Dell A940 είναι ένα πολύ επανακατασκευασμένο μία IVE καθαρίζονται οι σύνδεσμοι και τα ακροφύσια και εξακολουθεί να λέει λάθος
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από λίγο οι άνθρωποι της έρευνας υποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να είναι επειδή το χρώμα φυσίγγιο είναι χαμηλό (δεν έχει νόημα το ξέρω, αλλά hey)
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
το χρώμα φυσίγγιο isn't χαμηλά
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι αυτή φυσίγγια μελανιού από την Dell; Ή από κάποια άλλη εταιρεία που ήταν πολύ λιγότερο ακριβό;
|
|||
|
|||
|
αλλά thats i dont σκέφτονται το πρόβλημα, διότι IVE χρησιμοποιηθούν αυτά πριν από επανακατασκευασμένο
|