![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi momački Ive instalirali novi crni ink cartridge za moj printer i ona dolazi u LCD display error code 50c Ive UNPLUGGED moć kabel i stavio ga na opet, čistili su priključcima i ja još uvijek dobiti greška pomoć |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Koji je ovo model pisača? Provjerite ...? Dajte nam priliku da vam pomognu
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Quote:
Quote:
![]()
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| printer je Dell A940 jedan njen remanufactured očistio od jedne ive priključcima i nozzles, a još uvijek se govori o pogrešci |
|
| |||
| |||
| Nakon malo istraživanja ljudi sugeriraju da bi to moglo biti, jer se boje uložak je niska (ne znam, ali osjećaj hej)
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| boje kaseta nije niska |
|
| |||
| |||
| Je li to tinta patrone po Dell? Ili od strane drugog poduzeća koja su mnogo manje skupo?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ali ja dont misliti taj problem, jer imam koristi remanufactured one prije |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BSOD greška kod. Pomoć! | cpo312 | Windows Operating Systems | 3 | 31 listopad 2009 14:52 |
| MSN Prijava 80040154 Greška Kod | jwarrilow89 | Općenito Software Chat | 5 | 29 rujan 2009 04:49 |
| Random BSOD bez šifra pogreške tijekom transfera | olig | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 16. lipnja 2009 08:52 |
| Šifra pogreške prilikom pokušaja pokretanja igre online | bangwhosnext | Windows Operating Systems | 1 | 28 siječanj 2009 06:26 |
| Error code 007 tijekom instaliranja sustava Windows XP | hendoc | Windows Operating Systems | 1 | 8. lipnja 2007 19:09 |
| Thread Tools | |
| |