![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys ive telepíteni egy új fekete tintapatron mert nyomtató és jön ki az LCD kijelzőn hibakód 50c ive unplugged a tápkábelt, és ez megint, tisztítani a csatlakozók, és én még mindig a hiba segítség |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Mi modell nyomtató ez? Legyen ...? Adj egy esélyt, hogy segítsen
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Idézet:
Idézet:
![]()
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| nyomtató a Dell A940 annak a Újragyártott egy ive tisztítani a csatlakozók és a fúvókákat, és még mindig azt mondja, hiba |
|
| |||
| |||
| Miután egy kis kutatás az emberek azt mutatják, hogy lehet, mert a színes patron alacsony (nincs értelme, de tudom, mi)
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| A színes patron isnt alacsony |
|
| |||
| |||
| Ez a tintapatron a Dell? , Illetve egy másik cég, amely sokkal kevésbé drága?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| de én dont gondol amit a probléma, mert ive használt Újragyártott előtt is |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BSOD error code. Segítség! | cpo312 | A Windows operációs rendszerek | 3 | Október 31, 2009 14:52 |
| Az MSN Bejelentkezés Hibakód 80040154 | jwarrilow89 | General Chat szoftver | 5 | Szeptember 29, 2009 04:49 |
| Véletlen BSOD nem hibakód átadása során | olig | Drives & Removable Media | 0 | 16. június 2009 08:52 |
| Hibakód amikor megpróbál futtatni egy online játék | bangwhosnext | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. január 2009 06:26 |
| Hibakód: 007 a Windows XP install | hendoc | A Windows operációs rendszerek | 1 | 8. június 2007 19:09 |
| Téma eszközök | |
| |