![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi guys ive zainstalowane nowe czarnym tuszem kasety dla mojej drukarki i jest w wyświetlacz LCD kod błędu 50c ive odłączony przewód zasilający i umieścić ją ponownie oczyszczone złączy i ja wciąż dostać ten błąd pomocy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Jaki model drukarki to jest? Marka ...? Daj nam szansę, aby pomóc
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Cytat:
Cytat:
![]()
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Drukarka jest dell A940 swój remanufactured jeden ive czyszczone złączy i dysze i nadal mówi błąd |
|
| |||
| |||
| Po trochę ludzi badań sugerują, że może być fakt, że kolor kasety jest niski (nie mają sensu, ale wiem, hej)
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| kolor kasety isnt niski |
|
| |||
| |||
| Czy to przez Dell Ink Cartridges? Lub przez inną spółkę, że były o wiele mniej kosztowne?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| but i dont think thats problemu ponieważ ive używany remanufactured się przed |