![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti ive instalat un nou cartuş de cerneală neagră pentru meu imprimantă şi apare în LCD display cod de eroare 50c ive unplugged cablul de alimentare şi a pus-o din nou, curăţate de conectori şi i mai primesc eroare de ajutor |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Ce model de imprimantă este asta? Asiguraţi-...? Dă-ne o şansă pentru a vă ajuta să
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Citat:
Citat:
![]()
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Imprimanta este un Dell A940 sa o remanufactured o ive curăţate de conectori şi duzele şi încă se spune eroare |
|
| |||
| |||
| După un pic de cercetare persoane sugerează că ar putea fi din cauza culorii cartuş este scăzută (nu face nici un sens, dar stiu hei)
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| cartuş de culoare isnt scăzut |
|
| |||
| |||
| Este acest cartuşe de cerneală Dell? Sau făcute de către o altă societate, care au fost mult mai putin costisitoare?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| dar i dont think thats problema deoarece ive remanufactured cele utilizate înainte de |
![]() |
|
| Marcaje |