![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок момачки Иве инсталирали нови црни инк цартридге за мој принтер и она долази у ЛЦД дисплаы еррор цоде 50ц Иве УНПЛУГГЕД моћ кабл и ставио га на опет, чистили су прикључцима и ја још увек добити грешка помоћ |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Који је ово модел штампача? Проверите ...? Дајте нам прилику да вам помогну
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Куоте:
Куоте:
![]()
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| принтер је Делл А940 један њен ремануфацтуред очистио од једне иве прикључцима и ноззлес, а још увек се говори о грешци |
|
| |||
| |||
| Након мало истраживања људи сугеришу да би то могло бити, јер се боје уложак је ниска (не знам, али осећај хеј)
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| боје касета није ниска |
|
| |||
| |||
| Да ли је то тинта Патрон по Делл? Или од стране другог предузећа која су много мање скупо?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| али ја донт мислити тај проблем, јер имам користи ремануфацтуред оне пре |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| БСОД код грешке. Помоћ! | цпо312 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 31 Окт 2009 14:52 |
| МСН-Пријави-Се Шифра грешке 80040154 | јуаррилоу89 | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 29. Јул 2009 04:49 |
| Рандом БСОД без шифра грешке током трансфера | олиг | Дривес & Измјењиви медији | 0 | 16. јуна 2009 08:52 |
| Шифра грешке при покушају покретања игре онлине | бангухоснекст | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 28 јануар 2009 06:26 |
| Еррор цоде 007 током инсталације система Уиндоус КСП | хендоц | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 8. јуна 2007 19:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |