![]() |
|
| |||
| |||
| selam beyler ive yazıcı için yeni bir siyah mürekkep kartuşu takılı ve 50c ive güç kablosunu unplugged ve tekrar koymak LCD ekran hata kodunu gelir, yine de hata herhangi bir yardım, konektörler ve i temizlenmelidir |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ne modeli yazıcı bu? Olun ...? Bize bir şans yardımcı ver
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Alıntı:
Alıntı:
![]()
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| yazıcı bir Yeniden bir ive, konektörler ve püskürtme uçlarını ve yine de hata diyor temizlenmiş bir vadi A940 ise |
|
| |||
| |||
| Sonra insan, çünkü renkli kartuş düşük bu olabilir araştırma biraz öneririz () Biliyorum ama Hey hiçbir mantıklı
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| renkli kartuş isnt düşük |
|
| |||
| |||
| Dell bu mürekkep kartuşları var mı? Veya başka bir şirket tarafından yapılan ve daha az pahalı olduğunu?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ama i dont düşünmek sorun şu çünkü ive kullanılan Yeniden olanlar önce |