![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Ive встановлений новий чорний картридж чорнило для принтера, і він піднімається в ЖК-код помилки відображення 50c Ive Unplugged шнур харчування і поклав його знову чистили з'єднувачі і я як і раніше отримую повідомлення про помилку будь-якої допомоги |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Яка модель принтера це? Зробити ...? Дайте нам шанс, щоб допомогти вам
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Цитата:
Цитата:
![]()
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Принтер Dell A940 своєї відновленої однієї Ive чистили роз'єми та сопів і все-таки говорить помилка |
|
| |||
| |||
| Після невеликого дослідження люди вважають, що це може бути тому, що кольори картриджа невелика (не має сенсу, але я знаю, Hey)
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Колір хіба картриджа низьким |
|
| |||
| |||
| Хіба це чорнильних картриджів від Dell? Або за допомогою іншої компанії, які були значно менш дорогим?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| але я думаю, Dont Thats проблемою, тому що Ive використовували відновлену до них |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Bsod код помилки. Допомога! | cpo312 | Операційні системи Windows | 3 | 31 жовтня 2009 14:52 |
| MSN Логін Код помилки 80040154 | jwarrilow89 | General Software чат | 5 | 29 вересня 2009 04:49 |
| Часом не BSOD з кодом помилки під час перекладу | olig | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 16 червня 2009 08:52 |
| Код помилки при спробі запустити онлайн-ігри | bangwhosnext | Операційні системи Windows | 1 | 28 січня 2009 06:26 |
| Код помилки 007 Для оновлення Windows XP встановіть | hendoc | Операційні системи Windows | 1 | 8 червня 2007 19:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |