mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Acer Apspire 150 - Camera de afişare este alb-negru

Reply

Thread Tools
Old 10 mai 2009, 23:15
Noile state Group

Default Acer Apspire 150 - Camera de afişare este alb-negru

salut baieti ..
vreau doar să întreb orice idee despre meu Acer aspiră 150 ..
, care este camera blackdisplay ...

daca am deschis aparatul de fotografiat de cristal ochi webcam pe computerul meu
acesta iniţializa dar pe ecran este complet negru.

Am încercat deja, pentru refacerea implicite din fabrică, dar nu de noroc ..

plsss ajutor!! 1
Old 11 mai 2009, 14:00
Grupul de stat

Default Acer Apspire 150 - Camera de afişare este alb-negru

Aţi încercat, folosind cele mai recente drivere de la Acer site-ul?
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Laptop ACER 5720z - Nu afişa la putere pe GREGLOVE Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 5 27 februarie 2009 21:53
Ce Digital Aparat de fotografiat? Sunt obtinerea unui nou aparat foto digital Marian M Digital Imaging & Imprimante 2 21 noiembrie 2008 07:49
Cel mai bun aparat de fotografiat digital pentru a cumpăra? Ashley S Digital Imaging & Imprimante 3 21 noiembrie 2008 01:01
Camera Redarea Sus Help1inghand Digital Imaging & Imprimante 7 11 octombrie 2008 06:20
Conectarea aparatului foto lunesdale Digital Imaging & Imprimante 7 10 martie 2008 06:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.