![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| salut baieti .. vreau doar să întreb orice idee despre meu Acer aspiră 150 .. , care este camera blackdisplay ... daca am deschis aparatul de fotografiat de cristal ochi webcam pe computerul meu acesta iniţializa dar pe ecran este complet negru. Am încercat deja, pentru refacerea implicite din fabrică, dar nu de noroc .. plsss ajutor!! 1 |
|
| |||
| |||
| Aţi încercat, folosind cele mai recente drivere de la Acer site-ul? |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Laptop ACER 5720z - Nu afişa la putere pe | GREGLOVE | Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri | 5 | 27 februarie 2009 21:53 |
| Ce Digital Aparat de fotografiat? Sunt obtinerea unui nou aparat foto digital | Marian M | Digital Imaging & Imprimante | 2 | 21 noiembrie 2008 07:49 |
| Cel mai bun aparat de fotografiat digital pentru a cumpăra? | Ashley S | Digital Imaging & Imprimante | 3 | 21 noiembrie 2008 01:01 |
| Camera Redarea Sus | Help1inghand | Digital Imaging & Imprimante | 7 | 11 octombrie 2008 06:20 |
| Conectarea aparatului foto | lunesdale | Digital Imaging & Imprimante | 7 | 10 martie 2008 06:41 |
| Thread Tools | |
| |