![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj lidi .. chcem sa opýtať vôbec predstavu o mojom Acer aspirovat 150 .. čo je fotoaparát blackdisplay ... aj keď otvoríte oči webkamera kamera kryštál na mojom počítači ju inicializovať, ale displej je úplne čierny. Snažil som sa už obnoviť na továrenské nastavenia, ale stále nie je šťastie .. plsss pomozte! 1 |
|
| |||
| |||
| ste sa pokúšal pomocou najnovšie ovládače na acer webovej stránky? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| ACER 5720z Laptop - č zobrazenie na zapnutie | GREGLOVE | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 27 február 2009 21:53 |
| Aký digitálny fotoaparát? sa mi nové digitálny fotoaparát | Marian M | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 2 | 21. novembra 2008 07:49 |
| Najlepšie digitálny fotoaparát kúpiť? | Ashley S | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 21. novembra 2008 01:01 |
| Fotoaparát Prehrávanie Hore | Help1inghand | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 11. októbra 2008 06:20 |
| Pripojenie fotoaparátu | lunesdale | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 10. marca 2008 06:41 |
| Thread Tools | |
| |