![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im не сте сигурни какъв тип цифров фотоапарат за да получите за себе си върху черен петък, тъй като те ще бъдат в продажба моя бюджет е около 200 $ Nikon е добра компания? cybershot? Какво е добър LCD размер? камерата трябваше да продължи известно време. моля предложиш и отговор. благодаря |
|
| |||
| |||
| камерата ми е FUJIFILM FinePix 12,0 мега пиксела Тя прави всички снимки от живота както и ясни. Мисля, че тя е била $ 200, а не съвсем сигурен. Определено не е над $ 250 |
|
| |||
| |||
| Имам камера доста наскоро му един GE a735 му 7,0 megapixles и то беше около $ 150 и работи много добре! |
|
| |||
| |||
| Аз ще чакам и освен повече пари CUS този няма да се получи и нещо невероятно. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какъв цифров фотоапарат да закупя? | blackvioletred | Digital Imaging & Принтери | 6 | 4 Март 2009 14:56 |
| Трябва ли да си купя Canon 450г цифровите SLR камери | AtWittsEnd | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 ноември 2008 10:39 |
| Какъв цифров фотоапарат? Аз съм се нов цифров фотоапарат | Мариян M | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 ноември 2008 07:49 |
| Цифров фотоапарат не е открит от лаптоп | dfr200764 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 7 октомври 2008 11:33 |
| Награда за цифрови фотоапарати - Търся цифров фотоапарат за PC употреба | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 3 | 21 Окт 2006 09:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |