![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Im nejsou jisti, jaký typ digitálního fotoaparátu získat pro sebe na černý pátek, protože budou na prodej můj rozpočet je asi 200 $ Nikon je dobrá společnost? cybershot? co je dobré LCD velikost? Fotoaparát byl na poslední chvíli. dovolujeme si navrhnout a odpověď. děkuji ti |
|
| |||
| |||
| moje kamera FUJIFILM FinePix 12,0 mega pixelů pak všechny fotky život a jasný. Myslím, že to bylo 200 dolarů, které nejsou zcela jisti. rozhodně ne více než $ 250 |
|
| |||
| |||
| Mám fotoaparát docela nedávno jeden její ge a735 jeho 7,0 megapixles a to bylo asi $ 150 a funguje to opravdu dobře! |
|
| |||
| |||
| Já bych počkat a ušetřit více peněz CUS to je nebudu mít nic u úžasný. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaký digitální fotoaparát koupit? | blackvioletred | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 6 | 4. březen 2009 14:56 |
| Mám koupit CANON 450d digitálním SLR fotoaparátu | AtWittsEnd | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 28. listopadu 2008 10:39 |
| Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát | Marian M | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 21. listopadu 2008 07:49 |
| Digitální fotoaparát odhaleno laptop | dfr200764 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 7. říjen 2008 11:33 |
| Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 3 | 21. října 2006 09:57 |
| Thread Nástroje | |
| |