μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Νοέμβρη 2008, 23:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω;

Im δεν είστε σίγουροι για το τι είδος της ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για να μου για την μαύρη Παρασκευή, δεδομένου ότι όλα θα είναι για την πώληση

προϋπολογισμός μου είναι περίπου 200 $
Nikon είναι μια καλή επιχείρηση;
Cybershot;
τι είναι ένα καλό LCD μέγεθος;
η κάμερα είχε να διαρκέσει λίγο.
Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις σας και να απαντήσει. σε ευχαριστώ
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 00:00
Νέο Μέλος Ομάδα

μου κάμερα είναι Fujifilm FinePix 12,0 mega pixels

κάνει όλες τις φωτογραφίες από τη ζωή όπως και σαφή.
Νομίζω ότι ήταν $ 200, δεν είναι απολύτως βέβαιος.
σίγουρα δεν ξεπερνά τα $ 250
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 00:31
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω μια κάμερα κάπως τα πρόσφατα ένα A735 της GE 7,0 megapixles και ήταν περίπου $ 150 και λειτουργεί πολύ καλά!
Old 21 Νοεμβρίου 2008, 01:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Θα περιμένουμε και να αποθηκεύσετε περισσότερα χρήματα CUS thats δεν πρόκειται να πάρετε και κάτι εκπληκτικό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τι ψηφιακή φωτογραφική μηχανή να αγοράσει; blackvioletred Digital Imaging & Printers 6 4η Μαρ 2009 14:56
Πρέπει να αγοράσω CANON 450δ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR AtWittsEnd Digital Imaging & Printers 1 28 Νοε 2008 10:39
Τι Digital Camera; να είμαι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Marian M Digital Imaging & Printers 2 21 Νοε 2008 07:49
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δεν ανιχνεύεται με laptop dfr200764 Digital Imaging & Printers 3 7 Οκτ 2008 11:33
Best ψηφιακές κάμερες - ψάχνει για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για χρήση Η / Υ Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 3 21 Οκτ 2006 09:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.