![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им не сигуран шта врсти дигиталног фотоапарата како бисте добили за себе на црно петак, будући да ће сви бити на распродаји мој буџет је око 200 $ Никон је добар фирму? цыберсхот? што је добар ЛЦД величини? Камера је у последње време. Предлажемо и молим одговор. хвала ти |
|
| |||
| |||
| моја камера ФУЈИФИЛМ ФинеПикс 12,0 мега пиксела чини све слике као што су живот и ведро. Мислим да је $ 200, не сасвим сигуран. дефинитивно не преко 250 $ |
|
| |||
| |||
| Имам камеру кинд својој недавно један ге а735 својих 7,0 мегапикслес и то је био око 150 $ и то утврде стварне добра! |
|
| |||
| |||
| ја ће чекати и Уштедите више новца ЦУС тај не лијегање добити ништа иненађујуће. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који дигитални фотоапарат купити? | блацквиолетред | Дигитал Имагинг & Штампачи | 6 | 4 март 2009 14:56 |
| Требам ли купити дигитални СЛР ЦАНОН 450д камере | АтУиттсЕнд | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 28 новембар 2008 10:39 |
| Који дигитални фотоапарат? Им 'добивање нову дигиталну камеру | Мариан М | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 21 новембар 2008 07:49 |
| Дигитални фотоапарат није откривен лаптоп | дфр200764 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 7 октобар 2008 11:33 |
| Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 21 октобар 2006 09:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |